De Productivity Essenstials

De productivity essentials is een online training waarin je alles leert wat essentieel is voor je productiviteit.

Wat is het?

Je leert in deze training om een systeem op te zetten en je productiviteit dagelijks te verhogen. Dit systeem krijg je stap voor stap uitgelegd, zodat jij er je eigen versie van kan maken.

Doel?

Het doel is dat jij een systeem opzet dat je ondersteunt en je heel veel tijd en vooral stress zal sparen. Terugvallen op je systeem is goed voor je zelfvertrouwen, want je gaat meer afwerken. En dat geeft een gigantische boost in je zelfvertrouwen.

 

Programma?

De training bestaat uit modules die logisch bij elkaar passen. Je bouwt je systeem stap voor stap op. Hoewel het niet vereist is adviseer ik toch om de modules in volgorde te overlopen.

 

Wat brengt het op?

Door toe te passen wat je hier leert kan je van een halve dag tot meerdere dagen per week terugwinnen, afhankelijk van hoeveel je al doet. Doordat je de belangrijkste taken meer onder controle hebt krijg je meer mentale rust. Je krijgt met andere woorden meer gedaan (meer resultaten) in minder tijd, wat wil zeggen meer energie.

 

4 Lessen

Easy

Vordering

Niet gestart

Ik stop in 9 dagen met uitstellen

Heb jij moeite om je doelen te bereiken? Merk je dat je die belangrijke taken te vaak vooruit schuift en dat het er uiteindelijk niet van komt? Herken jij veel van wat je in het e-boek hebt gelezen? Dan is deze opleiding iets voor jou!

In 9 dagen kan leer jij de juiste stappen om voorgoed van je uitstelgedrag af te zijn.

Easy

Vordering

Niet gestart
Pen
>
libero in venenatis, Donec accumsan tempus consectetur