Gids

Gids

Uitstelgedrag

1 Les

Current Progress
Current Progress
Current Progress
0% Niet gestart

Ik stop in 9 dagen met uitstellen

Over Ik stop in 9 dagen met uitstellen

Heb jij moeite om je doelen te bereiken? Merk je dat je die belangrijke taken te vaak vooruit schuift en dat het er uiteindelijk niet van komt? Herken jij veel van wat je in het e-boek hebt gelezen? Dan is deze opleiding iets voor jou!

In 9 dagen kan leer jij de juiste stappen om voorgoed van je uitstelgedrag af te zijn.

Klaar om te leren?

Ik stop in 9 dagen met uitstellen

Over admin

Bedenker van de Productivity Boost Day en De Time Management Reis. Trainer en coach voor de KMO manager die meer uit zijn bedrijf en leven wil halen. Wil jij ook productiever werken met meer focus en tijd? Meer werken AAN in plaats van IN je bedrijf? Dan ben je aan het juiste adres.

Klaar om te leren?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>
Cookie's op peter-willekens.be

Deze website heeft haar privacybeleid bijgewerkt in overeenstemming met wijzigingen in de gegevensbeschermingswetgeving van de Europese Unie, voor alle leden wereldwijd. We hebben ook ons privacybeleid bijgewerkt om u meer informatie te geven over uw rechten en verantwoordelijkheden met betrekking tot uw privacy en persoonlijke informatie. Lees dit om de updates te bekijken over welke cookies we gebruiken en welke informatie we verzamelen op onze site. Door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met ons bijgewerkte privacybeleid.