Contacteer me

Je gegevens worden enkel gebruikt om je te kunnen antwoorden. Ze worden niet opgenomen in een marketing campagne en worden nooit doorgegeven.

Na ontvangst van je bericht krijg je op weekdagen binnen 24 uur een antwoord. Voor berichten die in het weekend worden verzonden krijg je ten laatste op maandagavond een antwoord. 


E-mail

Meutestraat 38

3920 Lommel


Productiviteit gaat over efficiënter werken met als doel meer resultaat te bereiken, meer tijd te hebben, meer omzet te draaien en minder stress te ervaren.

Klinkt dit alles te mooi om waar te zijn? Of denk je net, dat heb ik ook nodig? Boek dan één van de twee soorten strategie gesprekken en ontdek onmiddellijk hoe jij dit kan bereiken.

Copyright 2024, Peter Willekens

>
Cookie's op peter-willekens.be

Deze website heeft haar privacybeleid bijgewerkt in overeenstemming met wijzigingen in de gegevensbeschermingswetgeving van de Europese Unie, voor alle leden wereldwijd. We hebben ook ons privacybeleid bijgewerkt om u meer informatie te geven over uw rechten en verantwoordelijkheden met betrekking tot uw privacy en persoonlijke informatie. Lees dit om de updates te bekijken over welke cookies we gebruiken en welke informatie we verzamelen op onze site. Door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met ons bijgewerkte privacybeleid.