Peter WIllekens - Logo

Architect van je Tijd

ARchitect van je tijd
Het boek Architect van je Tijd

Meer dan 150 tips in één duidelijk schema om je eigen productieve schema op te zetten. Een must voor iedereen die het maximale wil halen uit elke minuut.

28,95

 

(BTW excl.)

  • Een duidelijk schema
  • Meer dan 150 tips
  • Meer dan Timemanagement
  • Praktische oefeningen
  • Inclusief werkbestanden
Werkboek

Het werkboek is vanaf 2023 Digitaal. Nog altijd je grootste  hulp om  een heel jaar je prioriteiten te bepalen. Met dit boek ben je productief tot en met 31 december 2023. En bereik je de vooropgestelde doelen.

  

15,00

 

(BTW excl.)

 
  • Een overzicht van je hele jaar
  • Duidelijke overzichten
  • Reviews
  • Met 5 pagina's backlog
  • Zeer compleet
Steven Lehaen

Peter is er in geslaagd om een echt "doe" boek te schrijven, een leidraad om aan de slag te gaan.

Hij zegt het zelf, enkel lezen heeft weinig zin.

Enkel als de tips in de praktijk omgezet worden is zijn opzet geslaagd.

De tips zijn in een duidelijke volgorde en gemakkelijk leesbaar neergeschreven.
Ik ga er werk van maken!

Doelen maken, successen vieren en mijn vrije tijd en werktijd zo optimaal mogelijk benutten en indelen, ik doe het iedere dag. En door het boek van Peter nog meer, nog  gestructureerder en nog consequenter. Ook ik heb er een paar mooie acties uit opgepakt en daar heb ik dagelijks voordeel en extra genot van. Met dank en laat het anderen evenveel inspireren als dat bij mij het geval is.

Armand Vliegen

Zaakvoerder GO Euregio

Portret van Armand Vliegen

Het boek geeft zeer duidelijk tips om je productiviteit en je leven te verbeteren. Ondanks dat je bij vele tips denkt van dit is niet nieuws, wordt je aangezet om je ze onmiddellijk toe te passen en zo vanaf dat je begint het boek te lezen start met het toepassen. Het boek leest vlot, en je kan perfect een deel lezen en toepassen. Dit zonder het hele boek te lezen. Ieder deel is op zichzelf toepasbaar. Je bepaalt zelf waar je begint.

Tim Vanschoenbeek


Portret van Tim Vanschoenbeek

Het boek leest heel gemakkelijk omdat alles is opgebouwd rond 1 doel dat van bij het begin van het boek duidelijk is. Doorheen het boek wordt ook goed aangegeven wat je nog kan verwachten tijdens de reis door het boek. De voorbeelden en actieplannen zijn duidelijk en heel goed toepasbaar.

Koen Gillard

KoGi Solutions

Profielfoto Koen Gillard

Dit boek en deze tips zijn intrinsiek en authentiek de oprechte   Peter, als persoon en als coach! En met al mijn projecten en   efficiënt werken heb ik ook nu nog nieuwe tips ontdekt. Gun jezelf de tijd en boost die Peter kan zijn, ook voor jou!  

Robert Van Beek

auteur

Profielfoto Robert Van Beek

Copyright 2024 - Peter Willekens - TIME Booster

Insert Content Template or Symbol
>
Cookie's op peter-willekens.be

Deze website heeft haar privacybeleid bijgewerkt in overeenstemming met wijzigingen in de gegevensbeschermingswetgeving van de Europese Unie, voor alle leden wereldwijd. We hebben ook ons privacybeleid bijgewerkt om u meer informatie te geven over uw rechten en verantwoordelijkheden met betrekking tot uw privacy en persoonlijke informatie. Lees dit om de updates te bekijken over welke cookies we gebruiken en welke informatie we verzamelen op onze site. Door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met ons bijgewerkte privacybeleid.