Hartelijk dank voor je interesse in

een Strategisch Gesprek

Stel hier je vragen

over persoonlijke coaching trajecten en trainingen.

Boek hier je strategische sessie

30 minuten Strategie Sessie
30 minuten Strategie Sessie

In een GRATIS gesprek van een half uur gaan we kijken waar jij strategisch kan groeien. In deze sessie zorgen we dat jij op korte termijn tijd spaart en meer resultaten kan bereiken.

Zit jij met een dringend probleem, loop je vast in het bereiken van je doelen? Wil jij snelle tips om daar door te geraken? Dan is deze sessie ideaal voor jou!

Kan je niet wachten om meer resultaat te bereiken? Leg je afspraak vast door op de knop hieronder te klikken. Doe het snel voor je concurrent je voor is. Want jij bent uiteraard niet de enige die op deze pagina komt om tijd te sparen en meer resultaat te bereiken.

VIP Strategie Sessie
VIP Strategie Sessie

In deze 2 uur durende VIP sessie gaan we in de diepte kijken waar jij strategisch actie kan nemen en welke acties het meest effectief zijn.

Je krijgt op 2 uur genoeg inzicht en tips om de dag erna al resultaat te merken in je productiviteit en je efficiëntie.

Het is niet vreemd dat je na een sessie van 2 uur er al in slaagt om 2 uur, of meer, te sparen per week. Met 2 uur per week, 52 weken per jaar, spaar jij maar liefst 104 uur. Dat is 13 dagen van 8 uur extra per jaar!

Klinkt je dat goed in de oren? Een beetje te goed misschien? Klik snel op de knop hieronder en boek je afspraak, voor slechts €47,00!*

* Deze resultaten kunnen enkel bereikt worden mits een goede voorbereiding en uitvoering van de verkregen adviezen.

Copyright 2021 - Peter Willekens - KMO Booster2021

>