Hartelijk dank voor je interesse in

een Strategisch Gesprek

VIP Strategie Sessie
VIP Strategie Sessie

In deze VIP sessie gaan we in de diepte kijken waar jij strategisch actie kan nemen en welke acties het meest effectief zijn.

Je krijgt tijdens de sessie genoeg inzicht en tips om de dag erna al resultaat te merken in je productiviteit en je efficiëntie.

Het is niet vreemd dat je na één sessie er al in slaagt om 2 uur, of meer, te sparen per week. Met 2 uur per week, 52 weken per jaar, spaar jij maar liefst 104 uur. Dat is 13 dagen van 8 uur extra per jaar!

Klinkt je dat goed in de oren? Een beetje te goed misschien? Klik snel op de knop hieronder en boek je afspraak, voor slechts €147,00!*

* Deze resultaten kunnen enkel bereikt worden mits een goede voorbereiding en uitvoering van de verkregen adviezen.

Heb je een vraag?

over persoonlijke coaching trajecten en trainingen.

Copyright 2024 - Peter Willekens - KMO Booster2024

>
Cookie's op peter-willekens.be

Deze website heeft haar privacybeleid bijgewerkt in overeenstemming met wijzigingen in de gegevensbeschermingswetgeving van de Europese Unie, voor alle leden wereldwijd. We hebben ook ons privacybeleid bijgewerkt om u meer informatie te geven over uw rechten en verantwoordelijkheden met betrekking tot uw privacy en persoonlijke informatie. Lees dit om de updates te bekijken over welke cookies we gebruiken en welke informatie we verzamelen op onze site. Door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met ons bijgewerkte privacybeleid.