Evenementen

Wat zijn evenementen?

Onder evenementen versta ik onder andere, maar zeker niet beperkt tot:

  • Online Masterclass
  • Online Mastermind
  • Live business training
  • Live netwerken

Wat zijn de onderwerpen van je evenementen?

De evenementen zijn altijd voor jou als bedrijfsleider, om er voor te zorgen dat jij je bedrijf kan laten groeien. En ja, ik weet dat dit voor iedereen iets anders is. Daarom vraag ik je ook om hier even te delen wat op dit moment jouw grootste struikelblok is in je bedrijf? Wat wil jij vandaag leren om dat struikelblok op te ruimen? Je kan je ook inschrijven hieronder om op de hoogte te blijven van alle evenementen.

Op de hoogte blijven van alle evenementen? 

Schrijf je hier in!

Evenementen

Masterclass Leiderschap

Wat is het?

De Masterclass Leiderschap is een GRATIS online training voor bedrijfseigenaren die hun bedrijf willen laten groeien, hun personeel gelukkiger willen laten werken en hun winstmarge laten stijgen.

In een Zoom sessie van een uur behandelen we maandelijks een ander onderwerp dat je helpt die groei naar je bedrijf te brengen.

Het is zeker geen eenrichtingsverkeer, we maken er een interactieve sessie van, met ruimte om te netwerken.

Mis niets

Wil je geen enkele Masterclass missen? Schrijf je hier in voor alle resterende Masterclasses. Je krijgt maandelijks de uitnodiging in je mail. 

>
Cookie's op peter-willekens.be

Deze website heeft haar privacybeleid bijgewerkt in overeenstemming met wijzigingen in de gegevensbeschermingswetgeving van de Europese Unie, voor alle leden wereldwijd. We hebben ook ons privacybeleid bijgewerkt om u meer informatie te geven over uw rechten en verantwoordelijkheden met betrekking tot uw privacy en persoonlijke informatie. Lees dit om de updates te bekijken over welke cookies we gebruiken en welke informatie we verzamelen op onze site. Door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met ons bijgewerkte privacybeleid.