Video

Video

Productiviteit

4 Lessen

Current Progress
Current Progress
Current Progress
0% Niet gestart

De Productivity Essenstials

Over De Productivity Essenstials

De productivity essentials is een online training waarin je alles leert wat essentieel is voor je productiviteit.

Wat is het?

Je leert in deze training om een systeem op te zetten en je productiviteit dagelijks te verhogen. Dit systeem krijg je stap voor stap uitgelegd, zodat jij er je eigen versie van kan maken.

Doel?

Het doel is dat jij een systeem opzet dat je ondersteunt en je heel veel tijd en vooral stress zal sparen. Terugvallen op je systeem is goed voor je zelfvertrouwen, want je gaat meer afwerken. En dat geeft een gigantische boost in je zelfvertrouwen.

 

Programma?

De training bestaat uit modules die logisch bij elkaar passen. Je bouwt je systeem stap voor stap op. Hoewel het niet vereist is adviseer ik toch om de modules in volgorde te overlopen.

 

Wat brengt het op?

Door toe te passen wat je hier leert kan je van een halve dag tot meerdere dagen per week terugwinnen, afhankelijk van hoeveel je al doet. Doordat je de belangrijkste taken meer onder controle hebt krijg je meer mentale rust. Je krijgt met andere woorden meer gedaan (meer resultaten) in minder tijd, wat wil zeggen meer energie.

 

Klaar om te leren?

De Productivity Essenstials

Over Peter

Bedenker van de Productivity Boost Day en De Time Management Reis. Trainer en coach voor de KMO manager die meer uit zijn bedrijf en leven wil halen. Wil jij ook productiever werken met meer focus en tijd? Meer werken AAN in plaats van IN je bedrijf? Dan ben je aan het juiste adres.

Klaar om te leren?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>
Cookie's op peter-willekens.be

Deze website heeft haar privacybeleid bijgewerkt in overeenstemming met wijzigingen in de gegevensbeschermingswetgeving van de Europese Unie, voor alle leden wereldwijd. We hebben ook ons privacybeleid bijgewerkt om u meer informatie te geven over uw rechten en verantwoordelijkheden met betrekking tot uw privacy en persoonlijke informatie. Lees dit om de updates te bekijken over welke cookies we gebruiken en welke informatie we verzamelen op onze site. Door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met ons bijgewerkte privacybeleid.