Bedankt voor je aankoop

Succes! Je betaling geslaagd!

Insert Video

Hartelijk dank, je betaling is geslaagd.

Ik waardeer het dat je er voor kiest om klant te zijn bij mij en dat je net je betaling hebt afgerond. 

Ondersteuning

Een betaling doen, het is altijd een beetje ongemakkelijk. Laat me je helpen dat gevoel weg te nemen. Heb jij vragen, is er iets onduidelijk of wil je gewoon even contact nemen. Dat kan met het formulier hieronder.


Zijn we al verbonden op LinkedIn?

Nee? Klik dan snel op de knop hiernaast en stuur me verzoek tot connectie.
Ik zal dat met veel plezier aanvaarden. Op LinkedIn deel ik regelmatig praktische tips en is het heel eenvoudig om te netwerken. Ik heer er je dus graag welkom.

Peter


>
Cookie's op peter-willekens.be

Deze website heeft haar privacybeleid bijgewerkt in overeenstemming met wijzigingen in de gegevensbeschermingswetgeving van de Europese Unie, voor alle leden wereldwijd. We hebben ook ons privacybeleid bijgewerkt om u meer informatie te geven over uw rechten en verantwoordelijkheden met betrekking tot uw privacy en persoonlijke informatie. Lees dit om de updates te bekijken over welke cookies we gebruiken en welke informatie we verzamelen op onze site. Door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met ons bijgewerkte privacybeleid.