Blijf in beweging

voor meer energie


Want zitten is het nieuwe roken

Voordelen van Outside4Energy

Kijk de video hierboven waarom ik besloten heb om met Outside4Energy te starten.

Je leert er ook wat de link is met productiviteit.

  • Meer energie door meer beweging, speciaal in de buitenlucht. Je krijgt zonlicht op je huid en zuurstof in je longen. Dat geeft energie.
  • Gedaan met de middagdip, ga voor de middagmove! Bewegen tijdens de lunch, ideaal om weer fris te zijn voor de namiddag.
  • Op Instagram kan je delen met de hashtag: #outside4energy

Waarom Outside4Energy?

Zoals je in de video hierboven kan zien heb ik ervoor gekozen om mijn fysieke gezondheid aan te pakken. Dat heb ik besloten op basis van mijn score in 'Het Levenswiel'. Dit kan je vinden in mijn boek 'Architect van je Tijd'. Daar heb ik dus een doel voor gesteld. Dat doel is 90 dagen bewegen!

Niet alleen omdat het goed is voor mijn lichaam en conditie. ook omdat het goed is voor je hersenen. De extra zuurstof zorgt ervoor dat je hersenen beter werken. Je hebt bijvoorbeeld meer energie om je te concentreren.

Volg alles op Instagram

Zelf leer ik mijn klanten aan dat social sharing helpt om je doelen te verwezenlijken. Daarom kies ik ervoor om hier een event van te maken op Instagram. Hier deel ik foto's, verhalen en ervaringen. Ik nodig jou uit om mee te doen met de hashtag #outside4energy

Zitten is het nieuwe roken!

Dat lang zitten niet goed voor je is, dat weten we al langer. Het wordt zelfs vergeleken met roken. Zo schadelijk is het voor je lichaam.

Van het begin van het thuiswerken ging ik niet meer naar mijn klanten. Ik heb toen ook heel snel gemerkt dat een hele dag aan de pc zitten, zonder beweging, geen optie was. Ik voelde me daar gewoon niet goed bij.

Door dagelijks minimaal 30 minuten te bewegen voorkom je al veel van de nadelen van het zitten. Liefst doe ik dat bewegen dan ook buiten

Ik nodig je uit!

Dit is een persoonlijke uitdaging. Dat wil echter niet zeggen dat die jou niet kan dienen. Voldoende bewegen is voor veel mensen een uitdaging vandaag. Dus waarom dit niet samen beleven?

Ik nodig je dus uit om de speciale Instagram account te volgen en zelf je activiteiten te posten met de hashtag #outside4energy. Maak actief deel uit van een beweging naar meer gezondheid en deel de boodschap! Hoe meer mensen meedoen, hoe meer we samen gezond zijn.

Laten we voor 1.000 posts gaan met deze hashtag #outside4energy

Doe jij ook mee? Laat het hieronder weten!

Copyright - Peter Willekens - TIME Booster 2024

>
Cookie's op peter-willekens.be

Deze website heeft haar privacybeleid bijgewerkt in overeenstemming met wijzigingen in de gegevensbeschermingswetgeving van de Europese Unie, voor alle leden wereldwijd. We hebben ook ons privacybeleid bijgewerkt om u meer informatie te geven over uw rechten en verantwoordelijkheden met betrekking tot uw privacy en persoonlijke informatie. Lees dit om de updates te bekijken over welke cookies we gebruiken en welke informatie we verzamelen op onze site. Door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met ons bijgewerkte privacybeleid.