🎅🏻 3 KERSTAANBIEDINGEN 🎅🏻

- Onderstaande aanbiedingen verdwijnen na 23 december 2022 en het aantal plaatsen per aanbod is beperkt! -

06
Days
:
 
10
Hours
:
 
28
Minutes
:
 
10
Seconds

You missed out!

Ben jij klaar om 2023 een succes te maken?

December is de maand dat we ons voorbereiden op de start van het nieuwe jaar. 🎄

Dat doen we met het voorbereiden van de feestdagen. Menu's bedenken, of eten bestellen, feestjes organiseren, afspreken met vrienden, ...

Maar ook doelen stellen, grote plannen maken voor je bedrijf en voor je teams in het nieuwe jaar!

Welkom in 2023, het jaar van jouw succes!

Dit is wat ik voor je in aanbod heb, omdat het feest is deze maand!

3 pakketten om uit te kiezen

Met onderstaande 3 pakketten heb je keuze genoeg om van mijn diensten te proeven, om je plannen voor 2023 klaar te leggen. Want alleen wie voorbereid is zal slagen! Die voorbereiding hoef je niet alleen te doen! Welk van de pakketten past het beste bij jouw situatie?

Een plan voor 2023

Het jaar 2023 kan jouw jaar worden dat jij je doelen kan bereiken met je bedrijf, samen met je team(s). Welke grote plannen, of zijn het nog dromen, heb jij voor je bedrijf? Denk je dat ze niet mogelijk zijn? Of weet je niet waar te beginnen? Kies hieronder je pakket!

Voor jou en je team(s)

Jij bent niet alleen in je bedrijf, je hebt je team of teams waar je op kan rekenen. Het is niet altijd eenvoudig om dat tam enthousiast en betrokken te houden. Of om dat team te laten werken zoals jij het ziet in je bedrijf. Wel pakket past bij jou en je team(s)?

Pakket 1
Coaching Proefpakket

Deblokkeer de groei van je bedrijf, stop met stressen, zoek uit waar het probleem zit, maak een goed plan en zet je bedrijf weer op het goede spoor zodat je in 2023 echt kunt zeggen dat je een winstgevend bedrijf runt waar je van houdt.

KORTING VERVALT 23/12/2022 (Coaching in januari 2023)

Pakket 2

12 in 2023

Wil je een heel jaar lang een partner die niet liever wil dan je bedrijf laten groeien in 2023? Dit is een aanbod dat ik maar EENMAAL PER JAAR doe dat je een hoop geld bespaart op coaching. Geef jezelf een steuntje in de rug om van 2023 uw beste zakelijke jaar tot nu toe te maken. Ik kan er maar een paar per jaar aanbieden, dus wees er snel bij om €€€ te besparen!

KORTING VERVALT 23/12/2022 (Programma start in januari 2023)

Pakket 3
Business ZEN pack

Laten we afspreken en samen kijken waar jij jouw stress , en die van je team(s) kunt verlichten. Inclusief elk jaar een live trainingssessies.

KORTING VERVALT 23/12/2022 (Start januari 2023)

Over Peter Willekens

Ik begon mijn loopbaan als consultant bij de grote bedrijven.
Daar kwam ik project na project bij de verschillende klanten dezelfde problemen tegen.
Doordat ik efficiëntie in de projecten bracht werden deze uit het slop gehaald.
Ik werd meer en meer ingezet om projecten in problemen op te lossen.

Ik heb daar ook de processen geleerd die in grote bedrijven draaien.
Processen die ondernemers nodig hebben om hun bedrijf te laten groeien.
En dat is mijn passie, je helpen om je bedrijf te laten groeien.

Dat doe ik met Time Booster in de vorm van trainingen, lezingen, coaching, bedrijfsaudits en
met mijn boek 'Architect van je Tijd'.

Deze Masterclass gaat over de manier van denken die nodig is om je bedrijf te laten groeien.

Peter Willekens

TIME Booster

Architect van je Tijd

Het handboek voor meer tijd, meer resultaat en meer ZEN in je bedrijf

Dromen, dat doen we allemaal graag. Ik heb vroeger zoveel gedroomd. Nee, ik heb er als kind nooit van gedroomd om brandweerman te worden, of politie.

Ik droomde ervan in de wetenschap iets te doen. Op een gegeven moment wou ik dierenarts worden. Dat is later wetenschap geworden, dan Informatica (computerwetenschappen). En vandaag? Vandaag hou ik me graag bezig met mensen helpen.

Bedrijfsleiders als jij helpen om hun bedrijf stevig in de markt te zetten en goede systemen op te zetten die een tijd mee kunnen. Die meegroeien met je bedrijf.

Daarom heb ik dit boek geschreven. Elk hoofdstuk is een radar in een systeem dat jij volledig naar eigen smaak op kan zetten en kan aanpassen.

Meer dan 150 tips om je productiviteit en je efficiënte te verhogen. Want jij als bedrijfsleider, jij hebt het al druk genoeg, dus wat je moet doen, dat doe je best zo efficiënt mogelijk. Zo is er meer tijd voor wat je mag doen.

Ik signeer elk boek en zet er een persoonlijk bericht in.

Copyright by Peter Willekens - TIME Booster 2024- All Rights Reserved.Privacybeleid
>
Cookie's op peter-willekens.be

Deze website heeft haar privacybeleid bijgewerkt in overeenstemming met wijzigingen in de gegevensbeschermingswetgeving van de Europese Unie, voor alle leden wereldwijd. We hebben ook ons privacybeleid bijgewerkt om u meer informatie te geven over uw rechten en verantwoordelijkheden met betrekking tot uw privacy en persoonlijke informatie. Lees dit om de updates te bekijken over welke cookies we gebruiken en welke informatie we verzamelen op onze site. Door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met ons bijgewerkte privacybeleid.