Warning: Array to string conversion in /customers/6/8/8/peter-willekens.be/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 1108

🎅🏻 3 KERSTAANBIEDINGEN 🎅🏻

Business ZEN Pack

Bereik je einddoel 10 x sneller door je te laten coachen. Je business op speed zodat jij meer ontspannen kan zijn met meer resultaat.

  • 1:1 Sessie over Zoom (opname inbegrepen) in een sessie van 60 minuten.
  • Na elk gesprek een gedetailleerde opvolg mail met aanbevelingen.
  • Doel . Zicht krijgen op de oorzaken van stress in je dagelijks werkpatroon. Na inventarisatie maken we een plan om op te remediëren. 
  • Onderwerpen: De factoren die je stress geven. Alles wat je het gevoel geeft brandjes te blussen in plaats van in controle te zijn van de situatie.
  • Alles van ons gesprek blijft 100% vertrouwelijk. Onze sessie zijn vrij van oordeel en dus ook van schuld. Hulp vragen is wat elke topspeler doet, waarom jij als top bedrijfsleider dan niet?

Normale Prijs

Korting

Huidige Prijs

€ 667,00

€ 150,00

€ 517,00Business ZEN Pack
€ 517,00
Subtotal
VAT
Total


Deze verkoop eindigt op 23 december en dient opgenomen te worden in het eerste kwartaal van 2023.

Copyright 2019 byPeter Willekens - TIME Booster. Privacybeleid

>
Cookie's op peter-willekens.be

Deze website heeft haar privacybeleid bijgewerkt in overeenstemming met wijzigingen in de gegevensbeschermingswetgeving van de Europese Unie, voor alle leden wereldwijd. We hebben ook ons privacybeleid bijgewerkt om u meer informatie te geven over uw rechten en verantwoordelijkheden met betrekking tot uw privacy en persoonlijke informatie. Lees dit om de updates te bekijken over welke cookies we gebruiken en welke informatie we verzamelen op onze site. Door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met ons bijgewerkte privacybeleid.