Warning: Array to string conversion in /customers/6/8/8/peter-willekens.be/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 1108

🎅🏻 3 KERSTAANBIEDINGEN ðŸŽ…🏻

Coaching Proefpakket

Deblokkeer jezelf en je zaak, stop met stressen, zoek uit wat het probleem is en zet je zaak, je team(s) en jezelf op het juiste spoor voor het jaar 2023. Zodat je oprecht kan zeggen dat je een winstgevend bedrijf runt waar je van houdt.

  • 1:1 Sessie over Zoom (opname inbegrepen) in twee apart te boeken sessies van elke 60 minuten.
  • 2 Gesprekken + een gedetailleerde opvolg mail met aanbevelingen.
  • Doel . Je zaak verder te helpen met expert tips over je bedrijfsstructuur, je processen, je teams en je planning. Je krijgt een extra set ogen op je werk.
  • Onderwerpen: We kunnen samen kijken naar je persoonlijke productiviteit, de productiviteit van je team(s) of naar de werking in het algemeen van je bedrijf.
  • Alles van ons gesprek blijft 100% vertrouwelijk. Onze sessie zijn vrij van oordeel en dus ook van schuld. Hulp vragen is wat elke topspeler doet, waarom jij als top bedrijfsleider dan niet?

Normale Prijs

Korting

Huidige Prijs

€ 700,00

€ 200,00

€ 500,00Coaching Proefpakket - 120 minuten
€ 500,00
Subtotal
VAT
Total


Copyright 2019 byPeter Willekens - TIME Booster. Privacybeleid

>
Cookie's op peter-willekens.be

Deze website heeft haar privacybeleid bijgewerkt in overeenstemming met wijzigingen in de gegevensbeschermingswetgeving van de Europese Unie, voor alle leden wereldwijd. We hebben ook ons privacybeleid bijgewerkt om u meer informatie te geven over uw rechten en verantwoordelijkheden met betrekking tot uw privacy en persoonlijke informatie. Lees dit om de updates te bekijken over welke cookies we gebruiken en welke informatie we verzamelen op onze site. Door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met ons bijgewerkte privacybeleid.