Masterclass Leiderschap

Elke maand op de eerste vrijdag om 12u30

Online event - Opname is nadien beschikbaar voor wie ingeschreven is.

Schrijf je in voor de Masterclass en Laat je Bedrijf Groeien

De maandelijkse Masterclass Leiderschap is een online Masterclass die je als eigenaar van je bedrijf helpt om strategische beslissingen te nemen. Deze helpen je bedrijf om te groeien. Met deze maandelijkse sessie help ik je om systemen op te zetten die voor komen dat jij je tijd spendeert aan het blussen van brandjes in je bedrijf.

Schrijf je in en ontvang maandelijks een uitnodiging. Kan je er niet LIVE bij zijn? Niet erg, je krijgt van mij de opname achteraf toegestuurd.

Wie is Peter?

Ik begon mijn loopbaan als consultant bij de grote bedrijven.
Daar kwam ik project na project bij de verschillende klanten dezelfde problemen tegen.
Doordat ik efficiëntie in de projecten bracht werden deze uit het slop gehaald.
Ik werd meer en meer ingezet om projecten in problemen op te lossen.

Ik heb daar ook de processen geleerd die in grote bedrijven draaien.
Processen die ondernemers nodig hebben om hun bedrijf te laten groeien.
En dat is mijn passie, je helpen om je bedrijf te laten groeien.

Dat doe ik met Time Booster in de vorm van trainingen, lezingen, coaching, bedrijfsaudits en
met mijn boek 'Architect van je Tijd'.

Deze Masterclass gaat over de manier van denken die nodig is om je bedrijf te laten groeien.

Peter Willekens, duim omhoog
Peter Willekens, duim omhoog

Maandelijks een focusmoment om je bedrijf strategisch te laten groeien

Je zit vaak in wat we noemen de waan van de dag. En elke dag is druk, heel druk zelfs. Met deze sessie wil ik je daarmee helpen.

  • Maandelijks een kans om stil te staan bij hoe jij je bedrijf kan laten groeien.
  • Maandelijks tips en een werkboek zodat jij kan toepassen wat je uit de sessie haalt.
  • Maandelijks een netwerkmoment met andere ondernemers, want ondernemen doe je niet alleen.
  • Maandelijks een objectieve kijk op je bedrijf.
Steven Lehaen

"

Peter heeft er voor gezorgd dat ik structuur in mijn (vele) taken heb gekregen. Door enkele technieken consequent toe te passen is de workload nog wel dezelfde maar het "weegt" minder. Ik heb ook duidelijke doelen gesteld en door geregelde overlegmomenten zorgt Peter zorgt dat ik mijn focus niet verlies. Peter is ondertussen een onmisbaar klankbord geworden, ik kan hem ten zeerste aanbevelen.


Steven Lehaen bedrijfsleider Vaneylen

Doe dus mee aan de Masterclass Leiderschap

Wat anderen zeggen

Erendiz Ates - LinkedIn trainer

Peter is een echte krak en een gedreven ondernemer die andere ondernemers & professionals op een no-nonsense manier boost om nog efficiënter te werken en productiever te zijn.

Met zijn persoonlijke aanpak en bruikbare inzichten zorgt hij voor impact tijdens zijn workshops en lezingen.

Slimmer werken is één van mijn doelen en zijn tips zijn enorm bruikbaar hiervoor.

Marc Metten - Presentatie Ambassadeur

Peter gelooft in timemanagement. Dat zie en merk je telkens als je hem ontmoet. Dankzij hem pas ik enkele eenvoudige tips toe die nog altijd het verschil maken: 's avonds de volgende dag inplannen en ervoor zorgen dat je voor uit te voeren taken tijd in je agenda blokkeert. Maar Peter biedt meer aan: hij ontwikkelde een eigen software. Zit jouw agenda in de knoop? Weet je niet waar eerst aan beginnen? Prioriteiten niet duidelijk? Contacteer Peter!

Fikret Seven - Tax Accountant

Ondernemers en professionals verliezen kostbare tijd en geld aan hun zaak door o.a. gebrek aan focus, inefficiëntie etc. Vaak ook onbewust. Als je dit probleem wil verhelpen, dan ben je bij Peter op het juiste adres.

Peter zorgt met zijn enthousiaste, gestructureerde en no-nonsense aanpak ervoor dat KMO-ondernemers productiever en efficiënter werken, o.b.v. een zeer logische structuur en werksysteem.

Na een persoonlijke kennismaking heb ik mijn focus op verschillende taken enorm kunnen verbeteren en afhandelen binnen een kort tijdbestek. En dit na toepassing van een eenvoudige tip van hem. 

Hij is een gedreven ondernemer met een enorme focus & knowhow, luistert naar jouw specifieke situatie en haalt snel verbeterpunten aan. Maar hij is vooral een fantastische persoon om mee samen te werken. Een echte aanrader!


Architect van je Tijd

Dromen, dat doen we allemaal graag. Ik heb vroeger zoveel gedroomd. Nee, ik heb er als kind nooit van gedroomd om brandweerman te worden, of politie.

Ik droomde ervan in de wetenschap iets te doen. Op een gegeven moment wou ik dierenarts worden. Dat is later wetenschap geworden, dan Informatica (computerwetenschappen). En vandaag? Vandaag hou ik me graag bezig met mensen helpen.

Bedrijfsleiders als jij helpen om hun bedrijf stevig in de markt te zetten en goede systemen op te zetten die een tijd mee kunnen. Die meegroeien met je bedrijf.

Daarom heb ik dit boek geschreven. Elk hoofdstuk is een radar in een systeem dat jij volledig naar eigen smaak op kan zetten en kan aanpassen.

Meer dan 150 tips om je productiviteit en je efficiënte te verhogen. Want jij als bedrijfsleider, jij hebt het al druk genoeg, dus wat je moet doen, dat doe je best zo efficiënt mogelijk. Zo is er meer tijd voor wat je mag doen.

Ik signeer je boek en zet er een persoonlijk bericht in.

>
Cookie's op peter-willekens.be

Deze website heeft haar privacybeleid bijgewerkt in overeenstemming met wijzigingen in de gegevensbeschermingswetgeving van de Europese Unie, voor alle leden wereldwijd. We hebben ook ons privacybeleid bijgewerkt om u meer informatie te geven over uw rechten en verantwoordelijkheden met betrekking tot uw privacy en persoonlijke informatie. Lees dit om de updates te bekijken over welke cookies we gebruiken en welke informatie we verzamelen op onze site. Door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met ons bijgewerkte privacybeleid.