Podcast Kandidaat Aanvraag

Boost je Productiviteit Podcast

Dit formulier is voor voorgestelde gasten van de Boost je Productiviteit Podcast. Beluister de podcast hier: https://peterwillekens.libsyn.com/

Door dit contract te ondertekenen, ga je akkoord met de onderstaande voorwaarden.

Voorwaarden:

 • Je stemt ermee in om als spreker deel te nemen aan één video-opname voor een interview dat maximaal 60 minuten zal duren
 • Je gaat ermee akkoord dat het gesprek op video wordt opgenomen door Peter Willekens
 • Peter Willekens stemt ermee in om de opnames en/of compilaties, coördinatie en productie van dit evenement te verzorgen, inclusief oproepen, opnames,
  e-mailherinneringen, enz.

Een vergoeding:

Je stemt ermee in het interview kosteloos te doen en stemt ermee in om in de toekomst geen enkele vorm van compensatie van Peter Willekens te vragen.

Intellectueel eigendom:

 • Peter Willekens heeft het recht om de opname in elk formaat te reproduceren, en de opname te distribueren, verkopen, afgeleide werken voor te bereiden, te adverteren en de opname openbaar te maken zonder vergoeding.
 • Peter Willekens mag de opname naar eigen goeddunken bewerken
 • Peter Willekens is eigenaar van de wereldwijde rechten, titels en belangen, inclusief copyright op en op de gast-/spreker opname.
 • Jij als spreker behoudt het auteursrecht en het recht om uw eigen opname voor welk doel dan ook te gebruiken.

Marketingverplichting:

 • Je stemt ermee in om één e-mail naar uw e-maillijst te sturen wanneer de podcast wordt gepubliceerd
 • Je stemt ermee in om reclame te maken op alle beschikbare sociale media wanneer de podcast wordt gepubliceerd
 • Als je niet in staat bent om de bovenstaande marketingtoezeggingen na te komen, stem je ermee in contact op te nemen met Peter Willekens via het contactformulier om een alternatieve regeling te treffen.

Belangrijk:

Geef a.u.b. aan dat je begrip hebt voor en akkoord gaat met de voorwaarden van deze release door je volledige naam te typen om je handtekening te vertegenwoordigen in de ruimte hieronder.

E-MAILADRES
Voor-en achternaam
DAtum
TElefoonnummer
De link naar je Linkedin profiel
Ben je ingeschreven op de 'Boost je Productiviteit' Podcast?
Ja
Nee
Op welk kanaal?
Bevestig dat je ten minste één gastaflevering hebt geluisterd om te begrijpen wat je kunt verwachten
Je hebt een actief persoonlijk merk
Welke waarde wil je mijn publiek geven in de podcast? Vertel me 3 dingen die je ons kan leren, zodat ik de vragen overeenkomstig kan structureren.
0 of 350
Heb je lanceringen of dingen die je wilt promoten in de podcast? Vermeld ook eventuele kortingen of speciale aanbiedingen.
0 of 350
Bevestig aub dat je tijd hebt gevonden voor onze sessie van 60 minuten:

Copyright - Peter Willekens - TIME Booster

>
Cookie's op peter-willekens.be

Deze website heeft haar privacybeleid bijgewerkt in overeenstemming met wijzigingen in de gegevensbeschermingswetgeving van de Europese Unie, voor alle leden wereldwijd. We hebben ook ons privacybeleid bijgewerkt om u meer informatie te geven over uw rechten en verantwoordelijkheden met betrekking tot uw privacy en persoonlijke informatie. Lees dit om de updates te bekijken over welke cookies we gebruiken en welke informatie we verzamelen op onze site. Door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met ons bijgewerkte privacybeleid.