Online Workshop

Van Overweldiging tot

Zakelijk Meesterschap in 5 Stappen

Woensdag 22 maart

van 18u00 tot 19u30

Inschrijven kan tot en met vrijdag 17 maart 2023

  2  0
Days
:
 
  2  0
Hours
:
 
  0  2
Minutes
:
 
  0  4
Seconds

You missed out!

Voel je nooit meer overweldigd door die

steeds groeiende takenlijst

Heb je ooit het gevoel dat je vastzit in een cyclus van uitstelgedrag als het om je kleine bedrijf gaat? Je bent niet alleen. Veel eigenaren van kleine bedrijven worstelen met uitstelgedrag, wat ongelooflijk frustrerend kan zijn en schadelijk kan zijn voor de groei van je bedrijf.

Uitstelgedrag kan het moeilijk maken om op de hoogte te blijven van belangrijke taken, wat kan leiden tot gemiste kansen en een negatieve invloed heeft op je bedrijfsresultaten. Het kan ook leiden tot een gevoel van schuld en schaamte, omdat je het gevoel hebt dat je niet aan je eigen verwachtingen of die van anderen voldoet.

Het goede nieuws is dat er bewezen technieken en strategieën zijn die je kan gebruiken om uitstelgedrag te overwinnen en controle te krijgen over je productiviteit en succes. Van tijdmanagementtips tot gewoontevormende technieken, je kan de vaardigheden leren die je nodig hebt om de cyclus van uitstelgedrag te doorbreken en je zakelijke doelen te bereiken.

Laat uitstelgedrag je niet langer tegenhouden. Door te leren hoe je dit veelvoorkomende probleem kunt oplossen, kan je je volledige potentieel als eigenaar van een klein bedrijf ontsluiten en het succes bereiken waar je altijd van hebt gedroomd.

Voor wie is deze Workshop?

 • Als jij een ondernemer bent die vooruit wil
 • Als jij je bedrijf wil leiden met plezier
 • Als jij merkt dat je overweldigd bent door je taken
 • Als jij merkt dat harder werken niet meer resultaat geeft
 • Als jij merkt dat belangrijke zaken altijd dringend zijn
 • Als jij merkt dat je klanten je regelmatig een update vragen

Voor wie is deze Workshop niet?

 • Als jij tevreden bent met hoe het is
 • Als jij tijd over hebt op het einde van de dag
 • Als jij je tijdens de werkdag niet constant op het bedrijf moet zijn
 • Als jij je dagen zonder stress kan doorbrengen

Workshop:
 Van Overweldiging tot
Zakelijk Meesterschap in 5 Stappen

Deze  online workshop is speciaal ontworpen om jou als eigenaar van een klein bedrijf te helpen het probleem van uitstelgedrag te overwinnen en controle te krijgen over je productiviteit en succes.

Door middel van een reeks interactieve oefeningen leer je bewezen technieken en strategieën om je tijd effectief te beheren, nieuwe gewoonten aan te leren en de cyclus van uitstelgedrag te doorbreken.

Deze workshop is de perfecte oplossing voor iedereen die zijn zakelijke doelen wil bereiken en zich niet meer wil laten tegenhouden door uitstelgedrag. Het beste van alles is dat je kan deelnemen vanuit het comfort van je eigen huis of kantoor, waardoor het gemakkelijk in te passen is in je drukke schema.

Speciaal aanbod! Schrijf nu in en krijg er een gratis werkboek bij!


Dit krijg je bij de workshop 'Van Overweldiging tot Zakelijk Meesterschap in 5 Stappen'

Verhoogde productiviteit

door strategieën te leren om uitstelgedrag te overwinnen en tijdbeheer te verbeteren, kunnen eigenaren van kleine bedrijven hun productiviteit verhogen en meer bereiken in minder tijd.

Minder overweldiging en stress

uitstelgedrag kan een belangrijke bron van stress en overweldiging zijn voor eigenaren van kleine bedrijven, en het overwinnen van dit gedrag kan helpen deze negatieve emoties te verminderen en het algehele welzijn te verbeteren.

Meer zakelijk resultaat

wanneer eigenaren van kleine bedrijven in staat zijn uitstelgedrag te overwinnen en hun tijd effectiever te beheren, is de kans groter dat ze hun doelen bereiken en slagen in hun zakelijke ondernemingen.

Persoonlijke groei

uitstelgedrag is vaak geworteld in diepere psychologische of emotionele problemen, en werken om dit gedrag te overwinnen kan leiden tot meer zelfbewustzijn en persoonlijke groei. 

Dit is wat anderen zeggen over Peter!

Peter is een echte krak en een gedreven ondernemer die andere ondernemers & professionals op een no-nonsense manier boost om nog efficiënter te werken en productiever te zijn. Met zijn persoonlijke aanpak en bruikbare inzichten zorgt hij voor impact tijdens zijn workshops en lezingen. Slimmer werken is één van mijn doelen en zijn tips zijn enorm bruikbaar hiervoor.

Erendiz Ates

LinkedIn trainer

Peter gelooft in timemanagement. Dat zie en merk je telkens als je hem ontmoet. Dankzij hem pas ik enkele eenvoudige tips toe die nog altijd het verschil maken: 's avonds de volgende dag inplannen en ervoor zorgen dat je voor uit te voeren taken tijd in je agenda blokkeert. Maar Peter biedt meer aan: hij ontwikkelde een eigen software. Zit jouw agenda in de knoop? Weet je niet waar eerst aan beginnen? Prioriteiten niet duidelijk? Contacteer Peter!

Marketing en communicatie 

Peter heeft er voor gezorgd dat ik structuur in mijn (vele) taken heb gekregen. Door enkele technieken consequent toe te passen is de workload nog wel dezelfde maar het "weegt" minder. Ik heb ook duidelijke doelen gesteld en door geregelde overlegmomenten zorgt Peter zorgt dat ik mijn focus niet verlies. Peter is ondertussen een onmisbaar klankbord geworden, ik kan hem ten zeerste aanbevelen.

Steven Lehaen

Steven Lehaen

Vaneylen Bedrijfskleding

Wat krijg je in deze Workshop?

1

Module 1:
Identificatie van de grondoorzaken van uitstelgedrag

deze module is belangrijk omdat het je helpt te begrijpen waarom je uitstelgedrag vertoont en welke specifieke factoren bijdragen aan dit gedrag. Door dit inzicht te verwerven, kan jij als eigenaar van een klein bedrijf gerichte strategieën ontwikkelen om je uitstelgedrag te overwinnen en te voorkomen dat je in de toekomst in dit patroon vervalt.

2

Module 2:
Een effectief timemanagementplan maken

Timemanagement is een cruciaal onderdeel van productiviteit en succes, en als eigenaar van een klein bedrijf die worstelt met uitstelgedrag worstel je vaak met het effectief beheren van hun tijd. Deze module kan je helpen een systeem te ontwikkelen voor het prioriteren van taken, het vermijden van afleiding en het optimaal benutten van je tijd.

3

Module 3:
Gewoonten aanleren voor meer productiviteit en focus

Gewoonten zijn krachtige hulpmiddelen om uitstelgedrag te overwinnen en succes op de lange termijn te behalen. Deze module kan jou als eigenaar van een klein bedrijf helpen effectieve gewoonten te ontwikkelen die de productiviteit en focus bevorderen, zoals het opzetten van een ochtendroutine of het maken van een dagelijks schema.

4

Module 4:
Strategieën tegen perfectionisme

Perfectionisme en andere vormen van zelfsabotage kunnen belangrijke obstakels zijn waardoor jij als eigenaar van een klein bedrijf worstelt met uitstelgedrag. Deze module kan strategieën bieden om deze barrières te overwinnen, zoals leren om imperfectie en vooruitgang te omarmen in plaats van te wachten tot alles perfect is voordat actie wordt ondernomen.

5

Module 5:
Verantwoording en motivatie

In deze module leer je hoe je haalbare doelen kan stellen, gemotiveerd kan blijven en jezelf verantwoordelijk kan houden voor je voortgang. Je kan ook strategieën leren om steun en verantwoordelijkheid van anderen te zoeken om uitstelgedrag te overwinnen.

Bonus

Welke bonussen krijg je bij deze workshop?

De workshop op zich is al heel erg waardevol, je krijgt er zoveel tools mee dat je morgen al een verschil ziet in je productiviteit. Ik wil echter dat jij de rest van je loopbaan de voordelen hiervan kan plukken. Daarom maak ik het graag een beetje persoonlijker. En dat doe ik met deze drie bonussen.

Bonus 1
50% korting

VIP-strategische sessie

Schrijf je je in EN ben je aanwezig in de workshop? Dan krijg je tijdens de workshop een link waarmee je een VIP sessie van 60 minuten met mij kan boeken.

In deze sessie kijk ik samen met jou waar je uitstelgedrag van komt en krijg je van mij tips toegepast op jouw bedrijf om dat uitstelgedrag te overwinnen.


Aan 50% korting dus nu slechts € 70

Bonus 2
E-boek tegen Uitstelgedrag

Ik heb een e-boek geschreven tegen Uitstelgedrag. Dat krijg jij bij deelname aan deze workshop volledig gratis in je mail bezorgd.


In dit e-boek vind je de types van uitstelgedrag en een beschrijving van de methode om dit uitstelgedrag aan te pakken.

Bonus 3
Social proof

Als je er voor open staat kan je met de andere deelnemers een netwerk opzetten. In dat netwerk kan je elkaar helpen door er te zijn en elkaars doelen te delen.

Social proof is erg sterk bij het aanpakken van je uitstelgedrag. Het is een techniek die we vaak onbewust toepassen. Doe je dit bewust, dan is het plots heel erg krachtig.

Over De workshop Docent,
Peter Willekens

Peter is altijd al geïnteresseerd geweest in kennis delen, dat is dan ook een passie voor hem. Workshops zijn een ideale manier om kennis te delen.


Peter heeft een diploma als Freelance Opleidingscoach, hij heeft zijn eigen training over timemanagement en zet ook training op voor bedrijven.


Als gepassioneerd timemanagement specialist wil hij vooral die kennis delen om zo de kleine ondernemer de kans te geven om een succesvolle zaak uit te bouwen.

Overweldiging, het resultaat van uitstellen is dodelijk voor je bedrijf

Overweldiging kan een ernstige bedreiging vormen voor de gezondheid en het succes van uw bedrijf. Wanneer u en uw team zich overweldigd voelen, kan dit leiden tot verminderde productiviteit, fouten en gemiste kansen. Als er te veel werk wordt opgestapeld, kan het moeilijk zijn om het bij te houden, wat leidt tot werk van slechte kwaliteit en verloren klanten. 


Bovendien kan de constante stress en druk om je overweldigd te voelen, leiden tot burn-out en vermoeidheid, waardoor het nog moeilijker kan worden om op een hoog niveau te presteren. 


Bovendien kun je, als je overweldigd bent, zo gefocust raken op de dagelijkse taken dat je het grotere geheel uit het oog verliest en nieuwe kansen voor groei en ontwikkeling misloopt. 


Om deze negatieve gevolgen te voorkomen, is het belangrijk om proactieve maatregelen te nemen om uw werklast te beheersen en taken te prioriteren, zodat u en uw team het overzicht kunnen houden en een gezonde en productieve werkomgeving kunnen behouden.

Van Overweldiging tot
Zakelijk Meesterschap

Zakelijk weer alles onder controle, zonder overweldiging door je taken.

97

 • Live Online Workshop
 • 3 Bonussen
 • Mogelijkheid tot netwerken
 • 5 Stappen naar Zakelijk Meesterschap
 • Werkboek inbegrepen
  2  0
Days
:
 
  2  0
Hours
:
 
  0  2
Minutes
:
 
  0  4
Seconds

You missed out!

Vaak Gestelde Vragen

Wat is het formaat van deze workshop?

Deze workshop is een online workshop, ik gebruik ZOOM om deze sessie te delen. De link naar de sessie krijg je de dag voor de Workshop en nog een keer een uur voor de Workshop in je mail. Zo moet jij niet op zoek naar de juist link en kan je gelijk aanschuiven.

Een workshop over uitstelgedrag begint uiteraard mooi op tijd.

Hoe lang duurt de workshop?

De workshop 'Je Uitstelgedrag NU Aanpakken' zal 90 minuten duren. Langer heeft geen zin omdat de hoeveelheid informatie bij een langere workshop zou leiden tot ... uitstelgedrag.

Krijg ik na afloop materialen?

Je krijgt voor de workshop een werkboek in je mail, dat is uiteraard om bij te houden en eventueel verder aan te vullen. Je krijgt ook oefeningen tijdens de workshop, deze zijn ook om bij te houden.

De presentatie zelf is mijn persoonlijke workshop, deze zal ik niet delen. Het is belangrijker dat je tijdens de workshop actiepunten opschrijft in je werkboek en daarmee aan de slag gaat.

Is er een tevredenheidsgarantie?

Ja! Als je echt niet tevreden bent over de workshop en de reden is duidelijk aan te geven en de oorzaak ligt bij Peter Willekens, dan betaal ik je bijdrage zonder meer terug, tot 5 dagen na de workshop.

Is het een interactieve workshop?

Ja! Tijdens de workshop kan je vragen stellen, ervaringen delen en reageren op de bijdrages van andere deelnemers. Deze workshop is interactief.

Bevat de workshop oefeningen?

Ja! Er zijn zeker oefeningen. Je krijgt één oefening op voorhand, als voorbereiding op de workshop. Tijdens de workshop zelf zijn er nog oefeningen. 

Peter Willekens - TIME Booster

 Privacybeleid   |   Gebruiksvoorwaarden   |   

>
Cookie's op peter-willekens.be

Deze website heeft haar privacybeleid bijgewerkt in overeenstemming met wijzigingen in de gegevensbeschermingswetgeving van de Europese Unie, voor alle leden wereldwijd. We hebben ook ons privacybeleid bijgewerkt om u meer informatie te geven over uw rechten en verantwoordelijkheden met betrekking tot uw privacy en persoonlijke informatie. Lees dit om de updates te bekijken over welke cookies we gebruiken en welke informatie we verzamelen op onze site. Door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met ons bijgewerkte privacybeleid.