Masterclass Leiderschap

9 december 2022 om 12:30 pm CET

Online event - Opname is nadien beschikbaar voor wie ingeschreven is.

Schrijf je in voor de Masterclass en Laat je Team(s) productiever werken

Deze masterclass is er op gericht je team(s) productiever te maken, zodat hun inzet een maximale meerwaarde krijgt voor je bedrijf. Dat is waarom je hen hebt aangenomen. Je wil je mensen echter ook goed verzorgen? Dat kan perfect in combinatie met productiever werken. Meer nog, productievere teams zijn ook gelukkige teams.

Wie is Peter?

Ik begon mijn loopbaan als consultant bij de grote bedrijven.
Daar kwam ik project na project bij de verschillende klanten dezelfde problemen tegen.
Doordat ik efficiëntie in de projecten bracht werden deze uit het slop gehaald.
Ik werd meer en meer ingezet om projecten in problemen op te lossen.

Ik heb daar ook de processen geleerd die in grote bedrijven draaien.
Processen die ondernemers nodig hebben om hun bedrijf te laten groeien.
En dat is mijn passie, je helpen om je bedrijf te laten groeien.

Dat doe ik met Time Booster in de vorm van trainingen, lezingen, coaching, bedrijfsaudits en
met mijn boek 'Architect van je Tijd'.

Deze Masterclass gaat over de manier van denken die nodig is om je bedrijf te laten groeien.

Peter Willekens, duim omhoog

Een Productief Team is een Gelukkig Team

Een productief team is meer ontspannen, heeft meer voldoening omdat ze meer taken afwerken.

  • Meer afgewerkte taken
  • Ontspannen sfeer in je team(s)
  • Niet druk, maar bezig
  • Meer succes in je business
Steven Lehaen

"

Peter heeft er voor gezorgd dat ik structuur in mijn (vele) taken heb gekregen. Door enkele technieken consequent toe te passen is de workload nog wel dezelfde maar het "weegt" minder. Ik heb ook duidelijke doelen gesteld en door geregelde overlegmomenten zorgt Peter zorgt dat ik mijn focus niet verlies. Peter is ondertussen een onmisbaar klankbord geworden, ik kan hem ten zeerste aanbevelen.


Steven Lehaen bedrijfsleider Vaneylen

Doe dus mee aan de Masterclass Leiderschap

Wat Anderen Zeggen

Erendiz Ates - LinkedIn trainer

Peter is een echte krak en een gedreven ondernemer die andere ondernemers & professionals op een no-nonsense manier boost om nog efficiënter te werken en productiever te zijn.

Met zijn persoonlijke aanpak en bruikbare inzichten zorgt hij voor impact tijdens zijn workshops en lezingen.

Slimmer werken is één van mijn doelen en zijn tips zijn enorm bruikbaar hiervoor.

Marc Metten - Presentatie Ambassadeur

Peter gelooft in timemanagement. Dat zie en merk je telkens als je hem ontmoet. Dankzij hem pas ik enkele eenvoudige tips toe die nog altijd het verschil maken: 's avonds de volgende dag inplannen en ervoor zorgen dat je voor uit te voeren taken tijd in je agenda blokkeert. Maar Peter biedt meer aan: hij ontwikkelde een eigen software. Zit jouw agenda in de knoop? Weet je niet waar eerst aan beginnen? Prioriteiten niet duidelijk? Contacteer Peter!

Fikret Seven - Tax Accountant

Ondernemers en professionals verliezen kostbare tijd en geld aan hun zaak door o.a. gebrek aan focus, inefficiëntie etc. Vaak ook onbewust. Als je dit probleem wil verhelpen, dan ben je bij Peter op het juiste adres.

Peter zorgt met zijn enthousiaste, gestructureerde en no-nonsense aanpak ervoor dat KMO-ondernemers productiever en efficiënter werken, o.b.v. een zeer logische structuur en werksysteem.

Na een persoonlijke kennismaking heb ik mijn focus op verschillende taken enorm kunnen verbeteren en afhandelen binnen een kort tijdbestek. En dit na toepassing van een eenvoudige tip van hem. 

Hij is een gedreven ondernemer met een enorme focus & knowhow, luistert naar jouw specifieke situatie en haalt snel verbeterpunten aan. Maar hij is vooral een fantastische persoon om mee samen te werken. Een echte aanrader!


Architect van je Tijd

Dromen, dat doen we allemaal graag. Ik heb vroeger zoveel gedroomd. Nee, ik heb er als kind nooit van gedroomd om brandweerman te worden, of politie.

Ik droomde ervan in de wetenschap iets te doen. Op een gegeven moment wou ik dierenarts worden. Dat is later wetenschap geworden, dan Informatica (computerwetenschappen). En vandaag? Vandaag hou ik me graag bezig met mensen helpen.

Bedrijfsleiders als jij helpen om hun bedrijf stevig in de markt te zetten en goede systemen op te zetten die een tijd mee kunnen. Die meegroeien met je bedrijf.

Daarom heb ik dit boek geschreven. Elk hoofdstuk is een radar in een systeem dat jij volledig naar eigen smaak op kan zetten en kan aanpassen.

Meer dan 150 tips om je productiviteit en je efficiënte te verhogen. Want jij als bedrijfsleider, jij hebt het al druk genoeg, dus wat je moet doen, dat doe je best zo efficiënt mogelijk. Zo is er meer tijd voor wat je mag doen.

Ik signeer je boek en zet er een persoonlijk bericht in.

>
Cookie's op peter-willekens.be

Deze website heeft haar privacybeleid bijgewerkt in overeenstemming met wijzigingen in de gegevensbeschermingswetgeving van de Europese Unie, voor alle leden wereldwijd. We hebben ook ons privacybeleid bijgewerkt om u meer informatie te geven over uw rechten en verantwoordelijkheden met betrekking tot uw privacy en persoonlijke informatie. Lees dit om de updates te bekijken over welke cookies we gebruiken en welke informatie we verzamelen op onze site. Door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met ons bijgewerkte privacybeleid.