Onthuld... de NIEUWE manier om je focus, je productiviteit

en je tijd te verhogen

3, 4 en 5 mei staan in het teken van focus, jouw focus

Schrijf je in vóór 20 april en krijg een GRATIS FOCUS training bovenop deze workshops! Nog meer focus, nog meer t

Waarom jij deze workshops nodig hebt

Ik weet hoe waardevol je tijd is, ik weet ook hoe moeilijk het is voor je om tijd te maken voor extra workshops. Dat is precies waarom jij deze workshops nodig hebt. Omdat je na deze workshops niet meer in tijdsnood zit.

Je hebt die tijd vandaag uiteraard nog niet! Daarom kan je elke workshop altijd herbekijken.

In elke workshop doen we een vragenronde, als je er niet live bij kan zijn heb jij nog steeds de kans je vragen te stellen, met mijn persoonlijk garantie van antwoord.

Bij elke workshop krijg je een werkboek dat je al tijdens de workshop in kan vullen. Zo kan je er gelijk mee aan de slag!

De hoogtepunten van de workshops

Focus op je prioriteiten

Je weet precies waar je prioriteiten liggen en waar je vandaag aan hoort te werken. Waar je prioriteiten liggen, ligt ook je focus.

Elke dag gepland vanuit rust

Doordat je met meer focus werkt krijg je je taken ook tijdig klaar en loop je niet tegen deadlines aan. Je kan in rust je geplande taken afwerken.

Jump-start elke dag

Met een overzichtelijke planning en de juiste prio's weet je precies wat te doen en verlies je geen tijd of focus meer.

Zicht op je tijdvampiers

Waar gaat die focus van je dagelijks naartoe? Dat zijn je tijdvampiers, die gaan met je focus lopen zodat jij kostbare tijd verliest. Die vampiers gaan we eens goed aanpakken.

Netwerken, vragen, ondersteuning

Je krijgt toegang tot een groep waar je kan netwerken met de andere deelnemers, vragen kan stellen bij de workshops en meer, veel meer informatie krijgt die niet in de workshops past.

Werkboek voor elke dag

Elke dag krijg je een werkboek dat we gebruiken tijdens de workshops. Dit stelt je in staat om na de workshop direct aan de slag te kunnen met de besproken materie.


Krijg onmiddellijk toegang tot  3 dagen productiviteit!

3 Workshops

FOCUS

BOOST
JE 
BUSINESS

Peter Willekens

Peter Willekens  //  Je gastheer

Ik focus me al zeven jaar op het helpen van ondernemers met het verhogen van hun productiviteit en efficiëntie. De markt vandaag vraagt immers heel veel van de hedendaagse ondernemer. Ik zag teveel mensen in een burn-out komen zeven jaar geleden. Dat is intussen nog niet echt veranderd.

Daarom besloot ik om daar mee te helpen. Timemanagement is niets magisch, het resultaat ervan is dat wel. Je gaat van druk, druk, druk en geen tijd naar rust en tijd voor wat echt belangrijk is je je bedrijf en je leven. Want jij bent je onderneming en je onderneming is één met jou, toch?


Het is mijn plezier je te kunnen helpen om meer grip te krijgen op je bedrijf en op je leven als gevolg. Want een toekomst zonder burn-out, daar heeft niemand een probleem mee.

Peter Willekens

100%
GELD TERUG
GARANTIE

100% Tevredenheid Garantie

Je bent volledig beschermd met de 100% tevredenheid-garantie. Als je geen waarde uit deze workshops haalt binnen de 2 weken, laat het me dan weten en in overleg betaal ik je terug.

Peter Willekens

Frequently Asked Questions

Moet ik er live bij zijn?

Als je er live bij bent kan je ook live je vragen stellen in het Q&A kwartier. Als je er echt niet bij kan zijn is dat echter geen probleem. Je krijgt altijd toegang tot de replay EN je kan altijd vragen stellen in de community waartoe je toegang krijgt. Ik garandeer dat ik alle vragen beantwoord.

Hoe kan ik het meest uit deze workshops halen?

In de eerste plaats door er live bij te zijn. Een vroegere coach van me zei ooit, showing up is 50% of the result. 

Ten tweede door voor je de workshop bijwoont, of de replay bekijkt, het werkboek voor die sessie bij de hand hebben en gebruiken.

Ten derde, door wat je in de workshops opsteekt toe te passen in je bedrijf of in je leven.

Wat als ik vragen heb?

Je krijgt toegang tot een afgesloten community waar je al je vragen kan stellen. Dat kunnen vragen zijn over een onderwerp uit de workshops of een ander onderwerp dat te maken heeft met je timemanagement of persoonlijke efficiëntie.

Hoe lang heb ik toegang?

Na de workshops heb je nog twee weken toegang tot de community. Dan sluit ik deze. In die twee weken heb jij nog alle kansen om vragen te stellen en te netwerken.

Wat is er inbegrepen?

Er is heel veel inbegrepen in deze workshops. Hier is een lijst van wat jij krijgt bij je registratie:

  • Je krijgt toegang tot een community waar je kan netwerken, vragen kan stellen en elkaar kan ondersteunen. Je krijgt hier ook veel, heel veel extra tips voor en na de workshops.
  • Elke dag krijg je een werkboek dat we tijdens de workshops gebruiken.
  • De replay van de workshop
  • De kans om tijdens en na de workshop vragen te stellen

Wat als ik geen waarde uit de workshops haal?

Dan kan je beroep doen op mijn tevredenheids-garantie. Als jij deelneemt aan de workshops, toepast wat je hebt geleerd en mijn hulp hebt ingeroepen en je hebt na twee weken nog geen resultaat, dan betaal ik je inschrijving terug.

© 2024, Peter Willekens - TIME Booster

>
Cookie's op peter-willekens.be

Deze website heeft haar privacybeleid bijgewerkt in overeenstemming met wijzigingen in de gegevensbeschermingswetgeving van de Europese Unie, voor alle leden wereldwijd. We hebben ook ons privacybeleid bijgewerkt om u meer informatie te geven over uw rechten en verantwoordelijkheden met betrekking tot uw privacy en persoonlijke informatie. Lees dit om de updates te bekijken over welke cookies we gebruiken en welke informatie we verzamelen op onze site. Door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met ons bijgewerkte privacybeleid.

Warning: Array to string conversion in /customers/6/8/8/peter-willekens.be/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 1108