live webinar

Hoe je focus verhogen in minder dan een uur?

18 MAART

1:00 pm

Wat zal je leren in dit webinar:

01
Waarom is het zo moeilijk je focus te houden?

Het is steeds meer een meer een uitdaging om met focus te werken. Ik voorzie in de nabije toekomst nog grote problemen op dat vlak. Want ik zie veel bewegen dat een steeds grotere bedreiging is voor je focus. Ik ga hier dieper op in, wat is de grootste bedreiging van je focus?

02
Hoe kan jij je focus verhogen?

Laten we eens kijken welke maatregelen je kan nemen om je focus te verhogen en wat daar het voordeel van is! Waarom zou jij je focus verhogen als je daar niet de voordelen van ziet. Oh je weet het al? Je spaart er tijd mee uit? Ja, dat is één van de redenen, er zijn er meer.

03
De volgende stap

Werken met meer focus is maar één stap in het verhogen van je productiviteit. Welke onderdelen zijn er nog nodig om echt productief te worden? Wat en wie heb je nodig? Hoe organiseer je je dag, je week, je maand en je jaar?

Over Peter

Time-Booster

Het is altijd mijn passie geweest om dingen zo efficiënt mogelijk te doen. Ik ben als het ware allergisch voor tijdverlies. Ik durf daarbij ook wel eens een heilig huisje omver schoppen. Vergaderingen van een uur? Laten we eens een half uur proberen?

Het is zinloos dat ik dat allemaal leer en toepas, zonder dat ik jou daar ook mee help. Ik help graag mensen om meer uit het leven te halen. Meer betekenisvolle relaties met anderen, meer kwalitatieve vrije tijd zonder aan het werk te denken en meer vreugde van het werk dat je doet. 

>
Cookie's op peter-willekens.be

Deze website heeft haar privacybeleid bijgewerkt in overeenstemming met wijzigingen in de gegevensbeschermingswetgeving van de Europese Unie, voor alle leden wereldwijd. We hebben ook ons privacybeleid bijgewerkt om u meer informatie te geven over uw rechten en verantwoordelijkheden met betrekking tot uw privacy en persoonlijke informatie. Lees dit om de updates te bekijken over welke cookies we gebruiken en welke informatie we verzamelen op onze site. Door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met ons bijgewerkte privacybeleid.