Van idee naar opleiding in 24 uur - Peter-Willekens

Van idee naar opleiding in 24 uur

OpleidingAls je me al een tijdje volgt, dan heb je zeker al gelezen over De Kracht van Implementatie. Samengevat wil implementeren zeggen dat je actie neemt. Het volstaat echter niet om eender welke actie te nemen. Het is belangrijk dat de actie je dichter bij je doel brengt.

Door snel te reageren op een mogelijkheid kan je zo tot uitzonderlijke realisaties komen.

Een idee voor een opleiding

Ik zat samen met Gerda, en we hadden het over een opleiding die ik geef. Het belang van gedragsverandering kwam ook al snel aan bod.

Daarop zei Gerda dat zij een opleiding heeft die hier zeer nauw bij aansluit, en een logisch vervolg is op de opleiding die ik heb gecreëerd.

We gingen verder onderzoeken wat de beide opleidingen elkaar te bieden hebben.

De Kracht van Implementatie

Nog diezelfde avond zijn we aan de slag gegaan om de opleidingen verder uit te werken en om een folder te ontwerpen.

We hebben ons in eerste instantie niet de vraag gesteld wat ons zou kunnen tegenhouden. Het voelde erg krachtig om er op dat moment werk van te maken.

IMAG1281Van Idee naar opleiding

En zo hadden we binnen de 24 uur een datum geprikt, de inhoud bepaalt en de teksten voor de folder samengesteld.

De folder ging naar de drukker en een week later kregen we een pakket met de vers gedrukte folders.

We waren nog maar een week verder, en dat oorspronkelijk idee was nu plots een volwaardige opleiding, met folders om te verspreiden, met een speciale pagina op de site waar jij je in kan schrijven.

Nu is het aan jou

Wij hebben de acties ondernomen om deze opleiding te creëren, speciaal voor jouw. Omdat jij het verdient om al je dromen waar te maken. Zo zijn we ook tot de titel gekomen: Van Dromen naar Doen.

Waar jij van droomt omzetten in taken zodat jij ook gebruik kan maken van de kracht van implementatie.

We geloven daar zo sterk in dat we zelfs iets speciaal willen doen voor de snelheid van implementatie. Want als jij nu een tweede betalende persoon weet te vinden, dan betaal jij enkel de administratiekosten van deze drie dagen.

Voor alle details, en om je in te schrijven, kan je terecht op de pagina ‘Van Dromen naar Doen’. Nu komt het op je eigen kracht, en snelheid, van implementatie aan om je eigen toekomst in handen te nemen.

Heb je nog vragen of opmerkingen over deze opleiding? Laat het weten in de reacties onder dit bericht.

[related_post themes="flat"]

Peter Willekens

Bedenker van de Productivity Boost Day en De Time Management Reis. Trainer en coach voor de KMO manager die meer uit zijn bedrijf en leven wil halen. Wil jij ook productiever werken met meer focus en tijd? Meer werken AAN in plaats van IN je bedrijf? Dan ben je aan het juiste adres.

>