Peter WIllekens - Logo

Minicursus:
Ik stop in 9 dagen met Uitstellen

Krijg 9 dagen lang dagelijks tips om voorgoed af te rekenen met je Uitstelgedrag! Je krijgt 9 dagen lang zeer praktische tips waar je gelijk mee aan de slag kan.

Stoppen met uitstellen vrouw met telefoon

Uitstelgedrag, iedereen heeft het. Maar het mag je niet tegenhouden om je doelen te bereiken. Ik wil je helpen om er voor te zorgen dat je die belangrijke doelen toch kan bereiken.

Dompel je 9 dagen lang onder in zeer praktische tips. Je merkt na 9 dagen al dat je minder dingen gaat uitstellen en dus meer gedaan krijgt!


In 9 dagen neem jij je toekomst en die van je bedrijf weer in handen en sta je weer AAN het roer van je bedrijf in plaats van in het ruim te werken IN je bedrijf.

Je kan jezelf deze kort cursus niet ontzeggen, je toekomst is te belangrijk.

Copyright 2019, Peter Willekens

>
Cookie's op peter-willekens.be

Deze website heeft haar privacybeleid bijgewerkt in overeenstemming met wijzigingen in de gegevensbeschermingswetgeving van de Europese Unie, voor alle leden wereldwijd. We hebben ook ons privacybeleid bijgewerkt om u meer informatie te geven over uw rechten en verantwoordelijkheden met betrekking tot uw privacy en persoonlijke informatie. Lees dit om de updates te bekijken over welke cookies we gebruiken en welke informatie we verzamelen op onze site. Door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met ons bijgewerkte privacybeleid.