Peter WIllekens - Logo

Mijn 35 Tips  van de
Living By Design Masterclass!

Als je 100% geeft, dan is het niet erg als je faalt. Sta jezelf toe om te falen, want je fouten zijn je grootste juwelen.

Roy Martina

Boekomslag 35 Tips van de Living By Design Masterclass

The Living By Design Masterclass is een seminar dat ik heb bijgewoond en dat bijzonder waardevol was. Deze tips wil ik uiteraard niet voor mezelf houden, vooral omdat deze tips zo tijdloos zijn. 

Je kan deze tips binnen 5 of 10 jaar nog evenzeer toepassen, ze verliezen hun waarde niet. Daarom vond ik het zinvol om ze neer te schrijven op een zeer praktische manier. Praktisch wil zeggen dat jij deze tips direct kan toepassen op je eigen leven en je bedrijf.


Omdat jij de spil bent van je bedrijf is aandacht voor jezelf niet te miskennen

Copyright 2024, Peter Willekens

>
Cookie's op peter-willekens.be

Deze website heeft haar privacybeleid bijgewerkt in overeenstemming met wijzigingen in de gegevensbeschermingswetgeving van de Europese Unie, voor alle leden wereldwijd. We hebben ook ons privacybeleid bijgewerkt om u meer informatie te geven over uw rechten en verantwoordelijkheden met betrekking tot uw privacy en persoonlijke informatie. Lees dit om de updates te bekijken over welke cookies we gebruiken en welke informatie we verzamelen op onze site. Door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met ons bijgewerkte privacybeleid.