Breek door de sleur en win uren terug van je week

Met deze training win jij uren terug waarmee je meer tijd hebt in je week, in je maand en in je jaar. Want deze technieken blijven werken en brengen je steeds meer uren op. Ben jij klaar voor een leven met meer resultaat en minder stress?

Waarom deze training volgen?

Training volgens is alleen zinvol als je er ook iets mee doet. Als je deze technieken toepast kan je wel eens tijd over hebben op het einde van je week en al je taken afchecken voor je aan je weekend begint.

  • Hoe stel je doelen die je motiveren en die je kan afwerken?
  • Je concentratie verhogen, dat doe je zo! 
  • Omdat timemanagement onderliggend energiemanagement is leer ik je ook hoe je je energie kan sparen, hoe je taken plant in functie van je energie en hoe je je energie verhoogt. Want zonder energie, geen productieve dag. En toch kan je zelfs dan nog vooruitgang boeken. 

" Het is mijn missie om je te helpen om tijd te sparen op de taken die je moet doe, zodat je meer kan doen van wat je wil doen. Jij, je team en je bedrijf kunnen uren sparen en meer resultaat bereiken.

Ik zie je graag dat resultaat bereiken, zonder stress en zonder late avonden op kantoor."

Peter Willekens

Time-Booster

Peter Willekens profielfoto

Wat zijn je voordelen?

Zijn jouw taken ook altijd langer dan je werkweek? Zit je er 's avonds nog aan te denken omdat je het niet kan loslaten? En in het weekend?


Vind de rust terug met deze online training, want je krijgt al je taken gedaan op tijd en zonder de tijdsdruk die je nu mee naar huis neemt.

Als jij klaar bent om je taken vlotter af te werken, meer tijd te hebben voor wat je wil doen en daarbij ook nog eens een gevoel hebben van alles onder controle te hebben? Dan is deze training helemaal voor jou!


En het beste is, je moet er niet eens de deur voor uit! Je kan deze online training gewoon volgen vanuit het comfort van je eigen huis.


Ontdek hoe ook jij minstens 4 uur kan sparen per week!

Wat andere klanten zeggen

Cursist - De Timemanagement Reis

Mijn AHA moment was de energie matrix en je taken daarnaar plannen.

Ik ben blij dat dat het allemaal zinnige en praktische tips waren. In het verleden heb ik al minder nuttige timemanagement lessen gevolgd.

Cursist - De Timemanagement Reis

Ik heb in deze training nieuwe inzichten gekregen en veel Tips & Tricks waar ik mee aan de slag kan.
Voor mij waren de inzichten over ENERGIE en SMART de mooiste ontdekkingen.
Deze training is behapbaar en to the point. Wanneer het teveel zou zijn bestaat de kans dat je alles opzij gaat schuiven.

Cursist - De Timemanagement Reis

E-mails nemen vaak veel onvoorzien tijd in beslag. Met de tips die ik in deze training kreeg kan ik onmiddellijk aan de slag en mijn mails sneller verwerken.

Met deze tips kan ik mijn stress verlagen en mijn tijd efficiënter gebruiken. Daar ben ik heel blij mee.

>
Cookie's op peter-willekens.be

Deze website heeft haar privacybeleid bijgewerkt in overeenstemming met wijzigingen in de gegevensbeschermingswetgeving van de Europese Unie, voor alle leden wereldwijd. We hebben ook ons privacybeleid bijgewerkt om u meer informatie te geven over uw rechten en verantwoordelijkheden met betrekking tot uw privacy en persoonlijke informatie. Lees dit om de updates te bekijken over welke cookies we gebruiken en welke informatie we verzamelen op onze site. Door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met ons bijgewerkte privacybeleid.