Het goede voorbeeld geven …

0  comments

Doelen halen
tungphoto @ FreeDigitalPhotos.net

Welkom in het jaar 2015. We zijn er aan begonnen. Een nieuw jaar is traditioneel het moment waarop we goede voornemens maken voor het komende jaar. Mogelijk heb jij, net als ikzelf, goede voornemens gemaakt op zowel persoonlijk als professioneel vlak? In het artikel over de jaarlijkse review kreeg je al 8 stappen om je doelen te halen.

Mijn doelen

Vandaag geef ik graag het voorbeeld, met de doelen die ik voor mezelf heb gesteld voor het nieuwe jaar. Ik hoop dat jij hier inspiratie uit kan halen om ook je eigen doelen vast te stellen en te delen.

Meer interactiviteit

Hier heb je de laatste weken de eerste activiteiten al van gezien. Op de website loopt er een wedstrijd waar jij als volger van Agema Coaching kan winnen. Wil je je kansen verhogen, dan vraag ik je om actie te nemen. Lees er hier alles over en doe mee. In de loop van het jaar krijg je nog andere manieren waarom je met mij interactie op kan bouwen.

Dit jaar kom ik ook op andere manieren naar je toe om je te voorzien van waardevolle informatie over timemanagement, organiseren en productiviteit.

Meer volgers

Meer inschrijvingen op de nieuwsbrief, meer volgers op Google+, Twitter en LinkedIn en meer likes op Facebook. Met andere woorden, Agema Coaching wil nog verder groeien, een groter publiek aanspreken.

Het voordeel dat jij hier uit kan halen is dat er meer mensen zijn die onderwerpen aanbrengen en zo zorgen voor meer variatie in de berichten op deze website.

52 nieuwe berichten

Ook dit jaar krijg je wekelijks een nieuw bericht met tips en tricks die je snel kan toepassen. Uiteraard is de kwaliteit van de berichten zeer belangrijk.  Om mijn blogkennis op peil te houden ben ik op 1 januari gestart met een de challenge 365 dagen bloggen. Elke dag van het jaar krijgen we een opdracht of een uitdaging om onze vaardigheden in het bloggen op pijl te houden. Het is een uitdaging die ik graag aanga.

Haal extra voordeel uit deze berichten en lees over je eigen onderwerp. Dat kan door mij te laten weten wat jij uitgewerkt wil zien. Ik ga daar dan mee aan de slag en jij krijgt, met de nodige credits, een bericht op de blog met een antwoord op de vraag, of een oplossing voor het probleem dat je hebt aangebracht. Stuur hier je vraag of opmerking door.

Meer betrokkenheid

Dit zijn doelen die vooral persoonlijk zijn. Ze tonen het sociale engagement van Agema Coaching aan.

1000 km tegen Kanker

logo_hardt_tegen_kankerDe 1000 km tegen kanker is een organisatie van Kom op tegen Kanker. In het Hemelvaartweekend fietsen pelotons op 4 dagen 1.000 km bij elkaar. In 2015 gaat de opbrengst naar het onderzoek naar de oorzaken en aanpak van therapeutisch falen bij kankerpatiënten. Met het team ‘Hard(t) tegen Kanker’ willen we ons steentje bijdragen aan dit mooie project. Jij kan ook helpen, lees hier hoe …

Levensloop

Logo_LevensloopLevensloop is 24 uur lopen of stappen om geld in te zamelen voor Stichting tegen Kanker. De afgelopen edities hebben we hier met vrienden en familie met hart en ziel aan deelgenomen. Ik merkte echter dat er een gebrek was aan gezonde voeding op dit gebeuren.  Na overleg met de organisatie heb ik besloten om zelf een team op te zetten dat zal voorzien in een stand met vegetarische voeding. We nemen deel aan Levensloop Lommel op 19 en 20 september 2015. Dit team zal niet alleen 24 uur lopen maar ook een stand openhouden met gezonde voeding. Gezonde voeding is belangrijk in het voorkomen van kanker, en in het ondersteunen van het lichaam in de strijd tegen kanker. Ben jij het hier mee eens? Kan jij periodes vrij maken tijdens het weekend van 19 en 20 september? Wil je deel uit maken van dit team op dit prachtige evenement? Laat het dan zeker weten in de reacties hieronder, of met een persoonlijk bericht via het contactfomulier.

Fietsen

Het evenwicht tussen werk en ontspanning is belangrijk in het voorkomen van een burn-out. Regelmatig sporten brengt meer dan ontspanning. Het is ook nog eens gezond, geeft je meer energie en je ervaart successen door jezelf doelen te stellen. Naast de 1.000 km tegen Kanker stel ik mezelf voor het komende jaar nog enkele andere doelen. Afgelopen jaar kon ik voor het eerst proeven wat het is om een col te bedwingen, dat is me bijzonder goed bevallen. Zo goed dat het voor herhaling vatbaar is. Nu nog een col kiezen en trainen maar. Daar zijn vooral veel kilometers op de fiets voor nodig. In 2014 waren dat er voor mij 5.000, in 2015 wil ik dat optrekken naar 6.000 km. Dit zal de nodige planning en timemanagement vragen.

Dat zijn mijn belangrijkste doelen voor het nieuwe jaar. Er zijn er nog andere, kleinere die in de loop van het jaar uitgewerkt zullen worden. Het is ook perfect mogelijk dat er zich in de loop van het jaar nieuwe doelen, nieuwe uitdagingen aanbieden. En jij, wil jij ook je belangrijkste doel(en) met mij delen? Dat kan in de reacties hieronder. Vergeet niet dat social proof, andere vertellen over je doel, een belangrijk middel is om je doel te behalen. Ik wens je bijzonder veel succes met het bepalen en realiseren van je doelen in 2015.

[related_post themes="flat"]

Tags

2015, Doelen


Misschien vind je dit ook leuk

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>
suscipit elementum odio facilisis ipsum ut Donec adipiscing elit.