Peter WIllekens - Logo

Reis van je DROMEN naar resultaten met HALF DE INSPANNINGEN en DUBBEL DE RESULTATEN.

De Timemanagement Reis.

Vrije Inschrijvingen

Deze dag noemt de Timemanagement Reis omdat ik geloof dat je doelen bereiken heel gelijklopend is aan een reis. Je tijd goed beheren doe je in bijna precies dezelfde stappen.

Het meest gelijklopende is dat je beloning een welverdiende rust is, waarbij jij kan genieten van de resultaten die jij hebt bereikt.


Laat hieronder je gegevens achter en jij krijgt een bericht zodra deze vrije opleiding op de agenda komt! Hiervoor zijn minimaal 7 inschrijvingen nodig. Motiveer dus ook je vrienden en collega's om zich hier in te schrijven!

De Time Management Reis

Gedaan met de dagen van ploeteren en hard werken om iets gedaan te krijgen.

Elke dag opnieuw gooi jij je in de strijd om zoveel mogelijk te doen. En toch komt er elke dag iets tussen. Het leven staat immers niet stil en jij wil flexibel zijn en overal een antwoord op te geven.


Hoe bewonderenswaardig dit ook is, het is geen strategie voor de lange termijn. Het is eerder een strategie om uitgeblust te geraken, om al je energie bij te verliezen.


Zie jij ook hoe je steeds meer moet opboksen tegen alle afleidingen die zich dagelijks aanbieden? Het is niet eenvoudig om op die manier je zaak te laten groeien aan het tempo dat jij zou willen. En het voelt al helemaal niet goed om van dat plan op 2 jaar een plan op 5 jaar te moeten maken.


Ik begrijp die pijn, ik voel die pijn. Ik wil je heel graag helpen die pijn om te zetten in iets productiever, in een positieve energie. En dat kan, ik heb het al vaak gezien bij klanten van me. Daarom heb ik deze opleiding ontworpen. Op vraag van mijn klanten, om een antwoord te kunnen bieden op hun grootste uitdagingen in hun bedrijf.

Dit zijn de verschillende modules van deze opleiding:

De Modules

Plannen

Schrijf je belangrijkste doelen op en we gaan er mee aan de slag. We maken er een planning mee en stellen prioriteiten.

Takenlijsten

Maak een duidelijk overzicht over je taken om zo steeds op weg te zijn naar je doelen. Welke lijsten heb je nodig? Welke kan je missen? Hoe kan je prioriteiten stellen?

Energiebeheer

Net zomin als de batterij van je smartphone een hele dag meegaat, is ook de kracht en werktijd van je eigen batterij beperkt. Met een persoonlijk energieplan kan jij je taken beter inplannen.

Uitstelgedrag

Samen met alle informatie die op je afkomt krijg je ook dagelijks een pak afleiding te verwerken. Hoe ga je daar mee om?

E-mail beheer

Hoeveel mails krijg je elke dag? Heb jij nog overzicht over je mails en je taken? Hoe kan je een deel van je mails automatiseren en wat kan je doen om minder mails te krijgen?

Concentratietechnieken

Er zijn zoveel afleidingen, van buitenaf, maar ook van binnenuit. Je concentratie en je focus worden constant bedreigd. Hoe ga je om met de storingen van sociale media, telefoon en email?

Geheugentechnieken
& Administratie

Je geheugen trainen is je focus en concentratie trainen. Met deze technieken leer je op een eenvoudige manier dingen op lange termijn te onthouden.
Aansluitend zie je hoe je geheugen je helpt om in een fractie van seconden altijd al je documenten terug te vinden.

Burn-out

We lossen een burn-out niet op, we voorkomen die liever. Door de vroege symptomen van een burn-out te herkennen help je niet alleen jezelf maar ook anderen. Ken jij het verschil tussen een burn-out en stress? Uiteraard krijg je ook tips om beter voor jezelf te zorgen om een burn-out tegen te gaan.

Ik vind deze cursus zeer waardevol en onmisbaar in het werkleven. 


Ik heb er duidelijkheid en bevestiging door gekregen omtrent mijn ideeën en gevoel over ‘werk’. De cursus heeft me overtuigd en zekerheid gegeven om het juiste pad te zoeken/volgen, 
niet altijd de gemakkelijkste weg.

Ik zie nu het belang van voldoening en werkplezier, wat zelfs energie geeft.


Zeer interessante en leerrijke opleiding.


De materie is snel toepasbaar

in de praktijk.


Door kleine veranderingen in kantoor krijgen we een snellere en betere werking.

M. M., Zakenkantoor Lommel

Wat neem jij mee naar huis?

 • Je start de dag met een lijst van je eigen doelen. Met dat wat jij vandaag nog wil bereiken en wat er nog niet van gekomen is, om welke reden dan ook. Dit inzicht is voor de meesten al een heel belangrijke stap, want heel vaak komt het er niet van om hierover na te denken.
 • Met die doelen van je gaan we aan de slag. We overlopen verschillende stappen om tot een zeer praktische lijst te komen van dingen die jij onmiddellijk kan gaan doen. Zonder implementatie bereiken we immers geen verschil.
 • Je krijgt niet alleen zicht op alles wat je kan weerhouden om aan die taken te werken, je krijgt ook heel praktische tips om die bedreigingen, want zo mag je ze wel noemen, te elimineren. Zo heb jij meer tijd om je te richten op wat echt belangrijk is.
 • Je neemt je werkboek mee naar huis. Dit is zo ingericht dat het ook weer zeer praktisch is. Het werkboek bestaat uit verschillende onderdelen en heeft onder meer:
 • Op elke pagina de mogelijkheid om je inzichten en de mogelijke implementaties hiervan te noteren.
 • Pagina's voorin om alle inzichten en implementaties samen te brengen, zo moet jij je hele werkboek niet meer doorbladeren.
 • Pagina's speciaal ontwikkeld om je doelen zeer efficiënt en compleet te noteren.
 • Heel veel pagina's om alles te noteren dat jij wil bijhouden van deze opleiding.
profile-pic

De 2-minutenregel is geweldig!

De 2-minutenregel is geweldig! Door kleine klusjes direct te doen voorkom je dat ze opstapelen tot een enorme berg werk. Ik ben ook erg blij met het lijsje van de bewaringstermijnen, volgens mij verschilt deze niet echt van de Nederlandse termijnen. Heb je ook tips voor een goed systeem, bijvoorbeeld multomappen of juist archiefdozen?

Linda
profile-pic

Rijmwoorden of woordspelingen werken super goed bij mij

Rijmwoorden of woordspelingen werken super goed bij mij, een favoriete die in het Engels goed werkt is "lefty loosy, righty tighty" om te onthouden in welke richting je een schroef moet draaien om die vast of los te maken (heel gemakkelijk als je ondersteboven in een technische schacht hangt bijvoorbeeld). Bon, het is een alliteratie en geen rijm maar het komt op hetzelfde neer heh ;)

Bert Heymans

Schrijf je vandaag nog in en doe 2 keer zo veel in de helft van de tijd

De 'Timemanagement Reis' is een training die je productiviteit naar een heel nieuw niveau brengt. Je krijgt minstens twee keer zoveel gedaan in de helft van de tijd. Te mooi om waar te zijn? Schrijf je vandaag nog in en ontdek het zelf!


Op deze trainingsdag komt je niets tekort. Je bent omgeven door like-minded collega's die met dezelfde vragen zitten. Bovendien krijg je:

 • De nodige pauze's met de nodige dranken
 • Een verzorgde lunch / netwerkmoment
 • Een werkboek dat overzichtelijker en praktischer is dan wat je al kent
 • Een aantal leuke extra's die je kan gebruiken om nog meer te bereiken
 • Antwoorden op al je vragen om morgen al productiever te zijn

Dit hele pakket kennis, met alle extra's voor maar € 379,00. Schrijf je dus maar snel in.

Wij laten je iets weten zodra de training op de planning staat. Voor meer informatie ga je in het menu naar contact. We horen graag van je.

De Time Management Reis Vrije inschrijving

Copyright 2019, Peter Willekens - Disclaimer

>
Cookie's op peter-willekens.be

Deze website heeft haar privacybeleid bijgewerkt in overeenstemming met wijzigingen in de gegevensbeschermingswetgeving van de Europese Unie, voor alle leden wereldwijd. We hebben ook ons privacybeleid bijgewerkt om u meer informatie te geven over uw rechten en verantwoordelijkheden met betrekking tot uw privacy en persoonlijke informatie. Lees dit om de updates te bekijken over welke cookies we gebruiken en welke informatie we verzamelen op onze site. Door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met ons bijgewerkte privacybeleid.