Tijd om je Productiviteit naar een hoger niveau te tillen ?

Profiel foto Mitja Zilverberg
MITJA ZILVERBERG

Eigenaar bij Atelier Zilverberg

HET IS GEWELDIG OM ONDER DE ENTHOUSIASTE LEIDING VAN PETER DE MEETINGS BIJ TE WONEN EN DE SFEER VAN IEDERE MEETING IS ECHT TOP EN IEDERE MEETING IS EEN MENGELING VAN LESSTOF EN LEVENSLESSEN WAAR JE NET TEGENAAN GELOPEN BENT.

ECHT EEN AANRADER VOOR EEN IEDER DIE EEN DRUK BEZET LEVEN LEIDT EN MET 1001 DINGEN TEGELIJK BEZIG IS. PROBEER HET UIT, JE GAAT ER GEEN SPIJT VAN HEBBEN.

Peter Willekens

KMO Booster

Wat je krijgt bij je aansluiting voor

De TijdArchitecten

GRATIS Boek 'Architect van je Tijd'

Je krijgt het boek Architect van je Tijd er helemaal gratis bij. Dit boek is je gids van je Dromen naar de Realisatie. Productiviteit van A tot Z, zodat jij alles kan bereiken waar je van droomt.

Groepsgesprekken

Een maandelijkse TijdArchitecten call waar je nieuwe dingen leert, vragen kan stellen en elkaar kan motiveren.

Het groepsaspect is uitermate belangrijk, het is  een moment om te netwerken en te leren

Een online applicatie

Je eigen doelen noteren in een applicatie die veilig is, waar je al je taken en doelen in kwijt kan en die je een notificatie stuurt als een deadline wordt bereikt.

3 weken testen

Je krijgt 3 weken toegang tot ALLES na deze periode beslis je zelf of je ermee door wil gaan.

In deze 3 weken zit ook 1 groepsgesprek. En dat is nog maar het begin. Het zijn 3 weken van pure focus om te werken aan je bedrijf en de groei ervan.

Rechtstreeks in je INBOX

Tijdens de sessie en ook tussendoor zijn er oefeningen die je kan doen op je eigen taken en je eigen planning, om je nog verder te helpen.

Elk van deze oefeningen komt rechtstreeks in je Inbox. Je hoeft dus niet te zoeken, niet langs een social media platform te gaan. Je krijgt alles rechtstreeks in je Inbox.

Exclusieve community

De kers op de spreekwoordelijke taart is de toegang tot de community! Dit is een exclusieve toegang voor De TijdArchitecten. Hier kan je vragen stellen, advies vragen en ook geven. Een interactief platform om samen te werken aan het toekomstige succes van je onderneming. Je kan dit bekijken als een Mastermind samenkomst. Dit alleen al is van enorme waarde voor jezelf en je bedrijf.

Over Peter

Ik hou van een persoonlijke aanpak, ik hou er ook van om je zoveel mogelijk vrijheid te geven. Dat evenwicht heb ik gevonden met De TijdArchitecten.

We komen online samen om te werken aan jouw zaak, maar ook om te netwerken en elkaar beter te leren kennen.

Het resultaat is dat jij meer focus krijgt op wat voor jouw zaak echt belangrijk is. Je krijgt dus op minder tijd, veel meer gedaan. En je slaagt erin al je zakelijke, en misschien zelfs persoonlijke, dromen waar te maken.

De TijdArchitecten is die steun die je anders heel duur betaald, het is netwerken waar het lidgeld is inbegrepen, het is een tool met automatische scripts die je niet moet betalen. Maar het belangrijkste ... het is de toekomst van jouw bedrijf.

Waar wacht je nog op? Verhoog nu nog je  PRODUCTIVITEIT!

>
Cookie's op peter-willekens.be

Deze website heeft haar privacybeleid bijgewerkt in overeenstemming met wijzigingen in de gegevensbeschermingswetgeving van de Europese Unie, voor alle leden wereldwijd. We hebben ook ons privacybeleid bijgewerkt om u meer informatie te geven over uw rechten en verantwoordelijkheden met betrekking tot uw privacy en persoonlijke informatie. Lees dit om de updates te bekijken over welke cookies we gebruiken en welke informatie we verzamelen op onze site. Door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met ons bijgewerkte privacybeleid.