Peter WIllekens - Logo

De Productivity Essentials

Als je dit leuk vindt, deel het dan met je vrienden!

Elementen van de Productivity Essentials

In de Productivity Essentials krijg jij alle essentiële onderdelen om je eigen systeem op te zetten om productiever, effectiever en efficiënter te werken. Je krijgt alle tips die je helpen om je doelen te bereiken! 

  • Doelen stellen - Dit is een van de meest uitgebreide en belangrijke modules. Doelen stellen is het absolute begin. Hiermee neem je een goede start in het opzetten van je toekomstig productief systeem.
  • Planning - Hoe efficiënt plannen en toch nog ruimte laten om in te spelen op wat er gebeurt tijdens de dag? Hoe een planning maken die mij dient en niet een ander? Waar ik dus zelf de controle over heb.
  • Concentratie - Je concentratie is je belangrijkste wapen in je productiviteit. Het is ook het meest bedreigde onderdeel. In deze module krijg je alle tools en de juiste mindset om een concentratie monster te worden!
  • Uitstelgedrag - Je kan doelen stellen, planningen maken, je concentreren en nog veel meer. Wat is daar het nut van als je toch gaat uitstellen? Deze module toont je waarom je uitstelt en hoe je dat uitstelgedrag achter je kan laten!

Wat is er inbegrepen?

Omdat ik wil dat jij je doelen echt bereikt krijg je van mij veel meer dan alleen maar de online modules. Ik geef je alles waarvan ik geloof dat het je zal helpen om je doelen te bereiken en je dromen waar te maken.

  • Updates - Er gaan in de toekomst zeker extra modules bijkomen. Je krijgt dus met de tijd meer en meer informatie om je te helpen.
  • Documenten - Bij de tips die ik je geef komen ook veel documenten kijken. Die documenten krijg je per module als download, helemaal inbegrepen.
  • Een Facebook groep - Je krijgt toegang tot de Productivity Boosters Groep op Facebook waar je terecht kan om te netwerken, om vragen te stellen en te beantwoorden. Waar je een community kan vinden met mensen die allemaal vooruit willen. Hier mag je ook live-sessies verwachten en QA-sessies.
  • Toegang voor altijd - Met deze eenmalige investering krijg jij alles wat hierboven staat en heb je voor altijd toegang! Je kan modules herhalen, nieuwe modules bekijken en de documenten blijven downloaden!

Wat is je investering voor de

Productivity Essentials?

Er komt meer bij kijken dan een investering in euro's. Er is de mindset die belangrijk is en ook je investering in tijd. Want de opleiding volgen is niet voldoende, je zal tijd moeten maken om te implementeren wat je hebt geleerd. Daarom krijg je bij de training ook heel veel oefeningen en opdrachten!

Reserveer nu aan de extreem lage prijs van 279 euro exclusief BTW

Copyright 2024 - Peter Willekens - TIME Booster

>
Cookie's op peter-willekens.be

Deze website heeft haar privacybeleid bijgewerkt in overeenstemming met wijzigingen in de gegevensbeschermingswetgeving van de Europese Unie, voor alle leden wereldwijd. We hebben ook ons privacybeleid bijgewerkt om u meer informatie te geven over uw rechten en verantwoordelijkheden met betrekking tot uw privacy en persoonlijke informatie. Lees dit om de updates te bekijken over welke cookies we gebruiken en welke informatie we verzamelen op onze site. Door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met ons bijgewerkte privacybeleid.