Warning: Array to string conversion in /customers/6/8/8/peter-willekens.be/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 1108

Boek hier je

Coach meeting


 • Een meeting bij jou op kantoor
 • De punten die jij graag wil aanpakken in je bedrijf
 • Uitgebreid verslag met actiepunten

Peter Willekens is een ervaren business coach en ondernemer met ervaring in B2B omgevingen, gecertifieerd opleidingscoach en auteur van 'Architect van je Tijd'.

Enkele Klanten waar ik met plezier mee heb samengewerkt zijn:

 • Vaneylen bedrijfkledij
 • Syntra Limburg
 • Syntrum
 • AP Hoge school
 • Niet alleen leer ik ondernemers en hun teams om efficiënter en met meer focus te werken, ik help ze ook in een groeimindset te komen en hun omzet aanzienlijk te verhogen.

  Het is voor mij een plezier te zien dat mijn klanten sneller resultaat bereiken en meer resultaat bereiken dan ze voor mogelijk hadden gehouden. Meer omzet, meer tijd vrij maken, meer structuur.


  Schrijf je hier in voor de Bedrijfsaudit en ga voor 100% groei:  Coach meeting
  € 999,00
  Subtotal
  VAT
  Total


  Wat anderen zeggen over Peter

  Peter is een echte krak

  Peter is een echte krak en een gedreven ondernemer die andere ondernemers & professionals op een no-nonsense manier boost om nog efficiënter te werken en productiever te zijn.


  Met zijn persoonlijke aanpak en bruikbare inzichten zorgt hij voor impact tijdens zijn workshops en lezingen. Slimmer werken is één van mijn doelen en zijn tips zijn enorm bruikbaar hiervoor

  ERENDIZ ATES  //  LinkedIn trainer

  Steven Lehaen

  Ik heb structuur in mijn werk gekregen dankzij Peter

  Peter heeft er voor gezorgd dat ik structuur in mijn (vele) taken heb gekregen. Door enkele technieken consequent toe te passen is de workload nog wel dezelfde maar het "weegt" minder.


  Ik heb ook duidelijke doelen gesteld en door geregelde overlegmomenten zorgt Peter dat ik mijn focus niet verlies. Peter is ondertussen een onmisbaar klankbord geworden, ik kan hem ten zeerste aanbevelen.

  Steven Lehaen  //  Bedrijfsleider Vaneylen bedrijfskleding

   © 2024,  Peter Willekens - TIME Booster

  >
  Cookie's op peter-willekens.be

  Deze website heeft haar privacybeleid bijgewerkt in overeenstemming met wijzigingen in de gegevensbeschermingswetgeving van de Europese Unie, voor alle leden wereldwijd. We hebben ook ons privacybeleid bijgewerkt om u meer informatie te geven over uw rechten en verantwoordelijkheden met betrekking tot uw privacy en persoonlijke informatie. Lees dit om de updates te bekijken over welke cookies we gebruiken en welke informatie we verzamelen op onze site. Door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met ons bijgewerkte privacybeleid.