Warning: Array to string conversion in /customers/6/8/8/peter-willekens.be/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 1108

De Bedrijfsaudit is de beste manier om je bedrijf te Boosten


 • 4 meetings waarin we je volledige bedrijf bekijken en je personeel interviewen
 • Een periode waarin jij meer inzicht krijgt in de processen
 • Een zeer uitgebreid verslag met toepasbare adviezen, actielijsten en verbeterpunten. Voldoende voor een jaar lang doen wat je bedrijf een boost geeft.

Peter Willekens is een ervaren business coach en ondernemer met ervaring in B2B omgevingen, gecertifieerd opleidingscoach en auteur van 'Architect van je Tijd'.

Enkele Klanten waar ik met plezier mee heb samengewerkt zijn:

 • Vaneylen bedrijfkledij
 • Syntra Limburg
 • Syntrum
 • AP Hoge school
 • Niet alleen leer ik ondernemers en hun teams om efficiënter en met meer focus te werken, ik help ze ook in een groeimindset te komen en hun omzet aanzienlijk te verhogen.

  Het is voor mij een plezier te zien dat mijn klanten sneller resultaat bereiken en meer resultaat bereiken dan ze voor mogelijk hadden gehouden. Meer omzet, meer tijd vrij maken, meer structuur.


  Schrijf je hier in voor de Bedrijfsaudit en ga voor 100% groei:  Bedrijfsaudit (4 meetings)
  € 5000,00
  Subtotal
  VAT
  Total


  Wat anderen zeggen over Peter

  Peter gelooft in timemanagement!

  Peter gelooft in timemanagement. Dat zie en merk je telkens als je hem ontmoet. Dankzij hem pas ik enkele eenvoudige tips toe die nog altijd het verschil maken: 's avonds de volgende dag inplannen en ervoor zorgen dat je voor uit te voeren taken tijd in je agenda blokkeert. Maar Peter biedt meer aan: hij ontwikkelde een eigen software. Zit jouw agenda in de knoop? Weet je niet waar eerst aan beginnen? Prioriteiten niet duidelijk? Contacteer Peter!

  MARC METTEN  //  Presentatie Ambassadeur

  Peter heeft me overzicht gegeven.

  Peter heeft er voor gezorgd dat ik structuur in mijn (vele) taken heb gekregen. Door enkele technieken consequent toe te passen is de workload nog wel dezelfde maar het "weegt" minder. Ik heb ook duidelijke doelen gesteld en door geregelde overlegmomenten zorgt Peter zorgt dat ik mijn focus niet verlies. Peter is ondertussen een onmisbaar klankbord geworden, ik kan hem ten zeerste aanbevelen.

  STEVEN LEHAEN  //  Bedrijfsleider Vaneylen

   © 2024,  Peter Willekens - TIME Booster

  >
  Cookie's op peter-willekens.be

  Deze website heeft haar privacybeleid bijgewerkt in overeenstemming met wijzigingen in de gegevensbeschermingswetgeving van de Europese Unie, voor alle leden wereldwijd. We hebben ook ons privacybeleid bijgewerkt om u meer informatie te geven over uw rechten en verantwoordelijkheden met betrekking tot uw privacy en persoonlijke informatie. Lees dit om de updates te bekijken over welke cookies we gebruiken en welke informatie we verzamelen op onze site. Door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met ons bijgewerkte privacybeleid.