VOLG DE LIVE SESIE

Breek Met Oude Gewoonten En Bereik je doelen in 2022

DATUM & TIJD :

Vrijdag 3 december 2021

19:30 - 20:30 

10
Dagen
.
 
21
Uren
.
 
43
Minuten
.
 
01
Seconden

You missed out!

Wat leer je in deze sessie?

In deze sessie krijg je alles wat je nodig hebt om je doelen voor 2022 te stellen, er aan te werken en ze te realiseren! Want veel doelen doven uit in de loop van het jaar. ik geef je een systeem om foutloos elk doel waar te maken, hoe groot of hoe klein het ook is. Hou pen en papier bij de hand en zorg dat je microfoon werkt. Het gaat een interactieve sessie worden!

Haalbare doelen stellen voor 2022. Vertrekkende vanuit je dromen gaan we naar concrete doelen.

Een planning waarin je tijd hebt om aan de taken te werken waar je die doelen in hebt opgedeeld.

Een zekere manier om tijdens het werken aan je taken je focus te behouden, zodat jij je doelen sneller kan bereiken met minder stress.

Je krijgt in deze sessie geen losse tips. Je krijgt een systeem dat je kan volgen, een heel jaar lang. Een systeem dat je in staat stelt om met focus te werken aan je doelen en deze ook effectief te verwezenlijken. Nooit meer zeggen, daar heb ik geen tijd voor. Maar wel, dat heb ik weer klaar gekregen.

Volg me op:

Je Host

Peter Willekens

Peter heeft jaren ervaring opgedaan in het begeleiden van projecten. Met deze ervaring helpt hij vandaag ondernemers om het beste te halen uit de tijd die ze spenderen aan hun werk.

Dit doet hij door middel van inspirerende sessies, opleidingen en coaching. Altijd met maar één doel voor ogen, jou een leukere ervaring geven op weg naar de realisatie van je doelen.

Als jij slaagt in je opzet, is Peter een gelukkig man.

Handtekening Peter

Plaatsen voor deze online sessie zijn beperkt

Reserveer nu uw plaats en neem live deel aan een sessie die uw manier van denken over tijd zal veranderen

>
Cookie's op peter-willekens.be

Deze website heeft haar privacybeleid bijgewerkt in overeenstemming met wijzigingen in de gegevensbeschermingswetgeving van de Europese Unie, voor alle leden wereldwijd. We hebben ook ons privacybeleid bijgewerkt om u meer informatie te geven over uw rechten en verantwoordelijkheden met betrekking tot uw privacy en persoonlijke informatie. Lees dit om de updates te bekijken over welke cookies we gebruiken en welke informatie we verzamelen op onze site. Door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met ons bijgewerkte privacybeleid.