Peter WIllekens - Logo

Heb jij ook genoeg van je

Uitstelgedrag?

Merk je op dat er steeds meer doelen zijn die je niet bereikt? Je hebt ze met volle goesting opgesteld, maar enige tijd later lijkt het er niet meer van te komen?

Ben jij degene bent die je ervan weerhoudt om de resultaten te behalen waar je hard voor werkt, elke dag opnieuw?


Zeg JA tegen je doelen en zeg NEE tegen Uitstelgedrag!


Dat kan met deze mini-cursus tegen Uitstelgedrag. Je krijgt van 26 april tot en met 30 april elke dag een tip om je uitstelgedrag aan te pakken en je doelen bereikbaar te maken.

5 Dagen Tegen Uitstelgedrag

Uitstelgedrag, iedereen heeft het. Maar het mag je niet tegenhouden om je doelen te bereiken. Ik wil je helpen om er voor te zorgen dat je die belangrijke doelen toch kan bereiken.

Deze mini-cursus helpt je minder dingen uit te stellen en dus meer gedaan te krijgen!


Neem je toekomst en die van je bedrijf weer in handen en wees niet langer het slachtoffer van je uitstelgedrag.

Je kan jezelf deze korte cursus niet ontzeggen, je toekomst is te belangrijk.

  • Van 26 april tot 30 april elke dag een nieuwe tip
  • Elke dag een mail die je op je eigen tempo kan toepassen
  • Direct toepasbare tips en dus ook direct resultaat!
  • Deze tips vergeet je nooit meer waardoor je levenslang resultaat              behaalt met deze mini-cursus

Deelname aan deze mini-cursus is volledig gratis. Je enige investering is je tijd. Maar doordat je na deze cursus niets meer uitstelt win je de geïnvesteerde tijd heel snel terug.

Geen tijd om deze mini-training te volgen? Heb jij dan wel tijd om tijd te verliezen, omzet te missen en resultaten mis te lopen omdat je uitstelgedrag je parten blijft spelen?

Copyright 2024, Peter Willekens 

>
Cookie's op peter-willekens.be

Deze website heeft haar privacybeleid bijgewerkt in overeenstemming met wijzigingen in de gegevensbeschermingswetgeving van de Europese Unie, voor alle leden wereldwijd. We hebben ook ons privacybeleid bijgewerkt om u meer informatie te geven over uw rechten en verantwoordelijkheden met betrekking tot uw privacy en persoonlijke informatie. Lees dit om de updates te bekijken over welke cookies we gebruiken en welke informatie we verzamelen op onze site. Door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met ons bijgewerkte privacybeleid.